Érdekes világ

“Életben tartottunk egy földönkívülit”: egykori NASA alkalmazott tálalt ki mindenről

Titkos űrprogramok, földönkívüli kooperáció a színfalak mögött?

Tényleg köztünk járna már régóta?

A NASA valóban vizsgált egy élő, lélegző földönkívülit?

Hirdetés

Egy volt alkalmazott megdöbbentő állításai kavartak nagy port.

NASA alkalmazott tálalt ki

Valóban tárgyi bizonyítékai vannak az űrügynökségnek és az amerikai kormánynak arra, hogy léteznek mások is rajtunk kívül?

Egy volt NASA alkalmazott a redditen és különféle külföldi fórumokon jelentkezett hogy elmondja, mit élt át, és hogy beismerje: egy földönkívüli lényt tartottak életben évtizedekkel ezelőtt.

A magára csak Mr. Emeryként hivatkozó figura nem osztott meg túl sokat arról, hogy a NASA-n belül melyik részlegen dolgozott, de feltehetően asztrobiológusról van szó.

Szűkszavúsága etekintetben fel kell hogy keltse az egészséges szkepticizmust, az általa elmondottak ugyanis leellenőrizhetetlenek.

Minden a roswelli ufó szerencsétlenségre vezethető vissza

Mr. Emery azt állítja, hogy az 1947-es roswell-i esmeények után az 51-es körzetbe valóban egy nem emberi lény tetősét szállították be.

Összesen 5 tetemet találtak a roncsok között, ezek közül egy volt még életben, őt pedig életben kellett tartani minden áron, ez volt az első számú prioritás, az ufó roncs technikai megismerése és a műszaki megoldásainak visszafejtése csak eztán jött.

Nem mellékesen Emery azt állítja, hogy a roswelli ufó megismerése segítette olyan vívmányokhoz az emberiséget, mint a wifi, az internet, a mobiltelefon vagy az érintőképernyő, az ufót ugyanis érintőpanelekkel vezérelték a földönkívüliek.

A földönkívüli lény nem beszélt, telepatikusan tanult nyelvet és így tudott részlegesen kommunikálni az ellátó személyzettel.

Hirdetés

Egy földönkívülit próbáltak életben tartani napokon át

Nem reagált jól a földi gyógyszerekre és a sötétben tapogatózott az orvosi csapat, semmire sem tudták biztosra, hogy reagál majd az idegen szervezete.

Fiziológiailag hasonlított ránk levegőt lélegzett be, vérkeringés volt, belső szervekkel, melyek a miénkhez hasonlóak.

Emery szerint ekkor merült fel először a tudósokban az, hogy ezek a földönkívüliek talán jövőből érkezett emberi “időutazók” lehetnek.

A földönkívüli lényt 6 napon át tartották életben, majd elpusztult.

A belső szerveit megvizsgálva még inkább megdöbbentek, amikor látták, hogy tényleg 80%-ban hasonlít az emberi szervezetre, a lény mégsem volt ember – állítja.

Az 51-es körzet bizarr projektjei

Emery szerint azóta az 51-es körzetben és más kihelyezett laborokban több ízben boncoltak már nem emberi maradványokat, a világ kormányai pedig tudnak a humanoidok létezéséről, de titokban tartják.

Ez részbe alátámaszthatja azt a hírt is, mely szerint korábban a hírhedt hacker, Gary McKinnon földönkívüliekkel való együttműködésre utaló nyomokat, bizonyítékokat talált a NASA szervereire behatolva.

Gary McKinnon ügyéről itt írtunk részletesen egy másik cikkünkben.

A szkeptikusok szerint Emery meséje mivel leellenőrizhetetlen, így könnyen lehet kitaláció is.

Az 51-es körzet kapcsán egyébként többször merült már fel, hogy titokban földönkívülieket vizsgálhattak, tarthattak fogva.

Sőt, egyese vélekedések szerint ma is ufók hajtóművei hevernek szétszerelve bizonyos hangárakban és a NASA híres térhajtóművének fejlesztése tulajdonképpen ezen ufó roncsok műszaki visszafejtésén alapszik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.