CímlapsztorikMisztikum

Feltörte a NASA-t: bizonyítékot talált a mélyűri hadihajókra és az idegenekre? Döbbenet, amit állít

A tettéért hajsza indult ellene, a NASA az igazság hangjait próbálja elhallgattatni?

Fény derülhet egy idegen-emberi kooperációra, mely évtizedek óta tarthat…

Gary McKinnon neve sokaknak ismerős lehet.

Hirdetés

Azzal írta be magát a történelembe, hogy annak idején több ízben is hackertámadást követett el különféle szervezetek, köztük a NASA ellen.

Amit azonban a NASA-nál talált, azért majdnem az egész életével fizetett, és óriási hajsza indult ellene: merthogy Gary a saját állítása szerint olyan fájlokat és dokumentumokat talált, amik a földönkívüli élet létezését bizonyíthatják.

És azt, hogy erről évtizedek óta egyértelmű tudomása van a NASA-nak.

Hónapokon át járt be a NASA szervereire észrevétlenül.

Korábban is írtunk már róla, és a Blikk is foglalkozott vele több más médiummal együtt, hogy elképesztő dolgokat talált idegen tisztekről, akik a NASA szolgálatában álltak, vagy olyan mélyűri hadihajók létezéséről, melyek a legvadabb sci-fi teóriákat elevenítik fel.

A NASA ugyanis kooperációban lehet Roswell óta az idegen fajok egy részével, de legalábbis a kis szürkékként ismert, szövetséges fajjal, ha igaza van a hackernek és annak ami az egész mögött állítólag titkokban zajlik.

Megosztották velünk a technológiai tudásuk egy részét, miközben a galaktikus szövetségbe bevezették az emberiséget.

“Hónapokig folytattam. Azon gondolkoztam, hogy ‘biztosan be fogják zárni ezt az ajtót”

– mesélte Gary McKinnon.

Hirdetés

“Szkenneltem és átnéztem a dokumentumokat, és találtam egy Excel táblázatot, amelyben azt írták, hogy ‘Nem földi tisztek,'”

-mondja McKinnon.

Ezek olyan nem a Földön született entitások voltak, akik hasonlóan néztek ki mint mi, mégsem voltak teljesen emberiek.

“Rangokat és neveket tartalmazott. Voltak benne hajók közötti ‘anyag átadásról’ szóló lapok.

Arra gondoltam, hogy ezeknek űrben lévő hajóknak kell lenniük, mert a nevük U.S.S.-el kezdődött.”

A NASA mélyűrbe tervezett misszióiról rengeteg pletyka, legenda volt már a múlt évtizedekben is.

Állítólag Gagarin űrbe juttatása is már csak egy cirkuszi színdarab volt a közvélemény számára, akkoriban már a Marson jártak az űrhajósok, egy titkos nemzetközi – főleg a NASA által szervezett – misszió keretében, ahol életet is találtak.

A NASA alkalmazottai közül többen is sikerült beszélnie, és elmondta, hogy a NASA megpróbálja elrejteni az érzékeny információkat azzal, hogy a földönkívüli hajókat kimontírozzák a képekről.

Állítólag nemcsak, hogy eljutottunk a Marsra, de titkos űrflottával is rendelkezünk, és kolóniákkal, bázisokkal a Holdon.

Sőt, ez megerősítheti egy korábbi CIA tag állításait, miszerint a Holdon már ma is 250 millió állampolgár él…

Ez utóbbit szintén soha nem sikerült komolyabban alátámasztani bizonyítékokkal, azonban az emberek számos esetben hisznek ezeknek és elképzelhetőnek tartják, hogy az átlagemberrel sokmindeni nem tudatnak a színfalak mögött zajló dolgokról

Például egy Kaye Kapitány (Randy Cramer) néven ismertté vált tengerészgyalogos szerint nem csupán a Marson volt évekig, hanem egy hatalmas űrhordozó fedélzetén is szolgált három éven keresztül.

A Mars Védelmi Erőnél dolgozott, melynek tulajdonosa és üzemeltetője a Mars Kolónia Vállalat, amely tulajdonképpen pénzügyi intézmények, kormányok és technológiai cégek konglomerátuma.

Éppen ezért sokan meg vannak róla győződve, hogy a NASA rengeteg mindenről hazudik, mert egy sokkal nagyobb, összetettebb világba csöppentünk bele.

Az emberek alapvető életfelfogását, és a vallási hitet rengetné meg a Földön, ha ezt az információt azonnal az emberek nyakába zúdítanák – ezért továbbra is csak csepegtetik az információt…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.