CímlapsztorikMisztikum

Élő idegenről és a Homo Sapiens ősi DNS manipulációjáról ír egy titkos dokumentum: egy újságíró leplezte le!

Linda Moulton Howe , Emmy-díjjal is kitüntetett amerikai filmes-újságíró, saját állítása szerint olyan titkos dokumentumokat látott, melyek bizonyítják a földönkívüliek jelenlétét itt a Földön, már az ősidőktől kezdve…

Az emberi múltat újraíró szivárogtatás

Tényleg nem úgy volt az emberiség kialakulása, ahogyan a nagy tudományos és történelmi könyvek említik…? Mi van, ha még evolúció sem volt abban az értelemben, ahogyan tanították nekünk?

Egy napvilágra került, korábban titkosított dokumentum részletekbe menően cáfol mindent, amit az emberi múltról eddig tudtunk.

Hirdetés

Úgy rántja ki a talajt a lábunk alól, hogy ezek után az ember már tényleg nem tudja, hogy mit is higgyen el…

Egy oknyomozó újságírás és egy titkos dokumentum

Az egészet egy szakmabeli robbantotta ki, és azután minden elindult mint egy megállíthatatlan lavina.

Linda Moulton Howe , Emmy-díjjal is kitüntetett amerikai filmes-újságíró, saját állítása szerint három évvel később szinte szó szerint viszontlátott egy titkos katonai dokumentumban.

Howe 1983. április 9-én, a Légierőnek, az új-mexikói Kirtlandben található bázisán egy UFO jelenségekről szóló dokumentumfilmet forgatott, amikor a hadsereg egy különleges tisztje, Richard Doty döbbenetes dokumentumot mutatott neki.

A borítón ez a felirat szerepelt: az Amerikai Egyesült Államok elnökének, az azonosítatlan légköri járművekről (Unidentified Aerial Vehicles) szóló tájékoztató.

Doty azt mondta Howe-nak, hogy felettesei kérésére mutatja meg neki az iratot, de kikötötte, hogy nem viheti el és feljegyzéseket sem készíthet róla.

A vastag dokumentum számos szemszögből tárgyalta az UFO jelenségeket.

Részletesen szerepeltek benne az addig történt UFO szerencsétlenségek is, így az 1947-es roswelli, illetve egy másik, 1949-es eset is, ahol egy élő idegent is találtak, akit azonnal a Los Alamos Nemzeti Laboratóriumba szállítottak, ahol azonban ismeretlen okból 1952-ben elhunyt.

A Homo Sapiens DNS manipulációja

Volt a dokumentumnak egy nagyon sokkoló része, mely megmagyarázta az emberiség valódi eredtét és múltját.

Választ adva valamennyi evolúciós rejtélynek, melyre nincs válasza a Darwini evolúciónak: egyrészt máig nincs meg határozva egyértelműen az a hiányzó láncszem, egy majom-ember átmenet, mely bizonyíthatná, hogy a majmokból származunk.

Hirdetés

Másrészt arra sincs magyarázat, mi okozta az ősember agykapacitásának hirtelen és drámai mértékben történő növekedését.

A titkos dokumentum állítása szerint fajunk a Homo Sapiens DNS manipulációjának eredménye, vagyis az ősi múltban szándékosan változtatták meg a genetikai kódunkat, a sajátjukkal keresztezve a Földet látogató idegenek.

Az irat szerint a földönkívüliek célja az volt a genetikai manipulációval, hogy egy olyan fajt hozzanak létre, amely képes szeretni és mentes az agressziótól.

Erich von Dänikennek igaza volt?

A dokumentumot az újságíró személyesen látta, de soha nem készíthetett róla másolatot, viszont eskü alatt is kész vallani az igazságáról, sőt, hajlandó lenne hazugságvizsgálaton is átesnie.

Szerinte már rég eltették volna láb alól, ha tehetnék, miután látta a bizonyítékokat, azonban mivel a médiában dolgozik, a média ereje miatt gyanús lenne, ha eltűnne vagy “balesetet” szenvedne.

A dokumentumban leírt dolgok végső soron Erich von Däniken állításait igazolják.

Ő a paleoasztronautika legnagyobb híve és vezéralakja, aki számtalan könyvet írt kutatásairól, melyek azt feltételezik, hogy az emberiséget az ősi múltban földönkívüliek látogatták, és segítették.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!