CímlapsztorikÉrdekes világ

Előkerültek Herceg Erika régebbi képei: agyon van valójában plasztikázva?

Durva vádak és képek jelentek meg róla. Ez lenne a teljes és “csúf” igazság?

Herceg Erika ukrajnai magyar énekesnő és modell 2013 és 2020 között a VIA Gra együttes énekese volt, jelenleg azonban a legnépszerűbb magyar tehetségkutató, az X-Faktor egyik mentora.

Az utóbbi hetekben, hónapokban tőle hangos a bulvársajtó, hiszen teátrális megmozdulásaival, összeveszéseivel, balhéival tűzdelt a népszerű műsor idei évada.

Hirdetés

Az utóbbi napokban a Reddit talk_hunfluencers csoportja (megdöbbentő, de már több mint 50 ezer tagja van a csoportnak) Tóth Andit pécézte ki magának, miszerint az orrát és a száját szinte biztosan megcsináltatta.

Sokak szerint ízléses a változtatás, más kommentelők pedig korainak tartják a beavatkozást egy fiatal lány esetében.

Herceg Erikával kapcsolatban eddig még nem érkeztek ilyen vádak, most azonban ismét tanúbizonyságot tehettünk arról, hogy az internet nem felejt: előkerült Erikáról egy régi, árulkodó kép.

“A mai Tóth Andis poszt után ( akiről nem is gondoltam volna), Herceg Erika… gondoltam, hogy volt beavatkozása, de arról álmodni se mertem volna, hogy kb magyar Kylie Jenner.”

-írja.

Szerintetek van alapja a vádaknak?

Érdemes azt is átgondolni, hogy egyáltalán van-e joga az internet zömmel névtelen népének ítélkezni mások, vagy az ismert emberek külseje fölött.

Mindenkinek egyéni döntése a saját teste felett rendelkezni, illetve mindannyiunk egyedi történettel és célokkal rendelkezi a saját külsőnk elfogadása és megszeretése felé vezető úton.

Így talán már nem is annyira életbevágó kérdés, hogy volt-e műtét vagy sem, azonban a lelkes kommentelők aligha fejezik be a találgatást a közeljövőben.

Hirdetés

Forrás: Promotions.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.