CímlapsztorikMisztikum

Eltörölt emlék: az emberiség szándékos amnéziában van tartva a múlttal kapcsolatban!

“Az emberiség vallásai, filozófiái, tudományai és művészetei egytől egyig nem mások mint az egykoron elfelejtett tudásemlékeink…

Egykor egy minket megelőző, de elődnek tekintett civilizáció uralta az Ádám előtti Földet!

Az emlékeinket erről a korról és tudásról azonban megpróbálták tejesen eltörölni.

Hirdetés

Kimosni az emberi faj kollektív tudatából…

Ezek az emlékek úgy bontakoznak lassan ki a tudatalatti mélyéből, mint a mezőn lévő virágok. Segítünk nektek eme feledés feloldásában.”

Az emberi faj sokkal régebbi, mint azt a történelemtudósok állítják. Több olyan egyetemes de elhallgatott igazság van, amit titkolnak előlünk.

Az egyik az, hogy NEM mi vagyunk a bolygó “elsőszülöttjei”.

Mi csak örököltük a civilizáció alapjait és a tudást, mely emberré tett minket. A tüzet csak újra feltaláltuk, a társadalmakba való rendeződés, az építészet, a vallás is mind “csak” egyszerű lekövetése, utánzása volt egy minket megelőző sokkal magasabb szintű civilizáció működésének.

Az Ádám, vagy ember előtti civilizációk ősi óriásai voltak azok, akik a Földön éltek és az összes kontinensen hátrahagyták nyomaikat, ugyanis egykor egyetlen szuperkontinens létezett.

A Pangea birodalma pedig lehetőséget adott arra, hogy egy a mainál sokkal összetartóbb, sokkal erősebb kötelékekkel rendelkező globális ős-civilizáció jöjjön létre.

Zecharia Sitchin professzor azt állította, a nefilim szó jelentése “akik lejöttek az égből”. A Biblia pedig maga is említi a nefilimeket ugyanezzel a szóval, aztán soha többé nem tesz rájuk konkrétabb utalásokat.

Valamennyi történelmi forrás az emberi világ előtti világ szülötteinek írja le ezeket a lényeket.

Hirdetés

Hogy ténylegesen honnan származnak, arra rengeteg elmélet van, és ködös múltbéli utalások.

Talán kozmoszból érkező vándorok voltak, akik nem itt születtek, és innen az ősi idők különféle ábrázolásai, a csillagokból alászálló szkafanderes alakokról.

Ez megmagyarázná az ősi idegenről szóló bizonyítékokat és a kollektív emlékezetet, mellyel valamennyi ősi civilizáció rendelkezett.

Az egyiptomiaktól kezdve a sumerokon át egészen a majákig mindenhol tetten érhetők a csillagközi vándorokról szóló történetek, akik tudást hoztak a bolygóra.

Ezt a tudást felejtettük el az idő múlásával.

Amikor aztán a mainstream régészet tudománya elkezdte felfedezni ezeket a bizonyítékokat, sokkoló dolgokra derült volna fény, ezért nem tárták a világ elé.

Úgy gondolja ugyanis egy szűk kör, hogy az emberiség nem szembesülhet a valódi múlttal.

Azzal, hogy nem mi vagyunk itt az elsők, és hogy mi csak örökül kaptuk a planétát.

Hogy a saját magunknak tulajdonított tudás voltaképpen nem is a miénk: ennél nagyobb és az emberiség önbizalmát porrá zúzó felfedezésnek nem szabad napvilágot látnia – szerintük.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.