CímlapsztorikEgészségünk

Gyógymód már mindenre van, és volt is. De ma az egészség tilos! Rákipar és betegség-gyártás folyik!

Így manipulálják a világot.

Szenátorokat, politikusokat vásárolnak meg, övék a média manipulálják a közvéleményt, állami pénzeken “gyártanak betegségeket”.

A világ egy jó ideje sötétségben van tartva.

Hirdetés

Egyfajta tudományos holokausztot okoztak azok a nagy gyógyszervállalatok és kutatási intézetek, melyeknek óriási és eltagadhatatlan felelősségük van emberek millióinak a vágóhídra küldésében.

Ők ugyanis az egészség helyett a betegség mellett tették le a voksukat.

Az emberek helyett pedig a nagy gyógyszergyárakkal kötöttek szövetséget.

Ennek a szövetségnek a “levét” issza ma minden rákos ember, és olyan beteg, aki valamilyen gyógyíthatatlannak MONDOTT betegségben szenved.

Merthogy valójában ma hazugságban tartanak mindenkit.

Nincs, vagy nem lenne szabad gyógyíthatatlan betegségnek léteznie a Földön. Embert küldtünk a Holdra, atomokat tudunk hasítani, sőt, géneket manipulálni.

Mégis elhitetik velünk, hogy például a rákot egy 50 éve jóformán alig fejlődő megoldással, a gyilkos kemóval és sugarazással kell kezelni…

Ráadásul mindezt úgy, hogy ma már tudományos bizonyítékok és komoly ismeretanyag rendelkezik róla, hogy a kemó valójában nem pusztítja el a rákot, hanem sokkal erősebbé, ellenállóbbá teszi.

Ezért van az, hogy a rák ha el is tűnik valakiből, 5 éven belül újra támad, és sokkal “alaposabb munkát végez”, ergo megöli a beteget.

Hirdetés

Világszerte több tucat gyógymód létezik a különféle ma gyógyíthatatlannak mondott betegségekre.

Ezeket azonban lakat alatt őrzik, főleg anyagi érdekekből.

A gyógyszerobbi régi vívmánya, hogy már a 70-es évektől kezdve megpróbáltak mindent és mindenkit ellehetetleníteni, aki veszélyt jelentett a gyógyszergyárak működésére.

Mert egyes készítményekre rengeteget fektettek be, amiknek muszáj volt megtérülniük!

Arról nem is beszélve, hogy mennyi korábban rákellenesnek mutatkozó találmányt, szert és orvost nyomtak el, csak azért, hogy mindenkit félre tudjanak állítani.

A gyógyszermaffia ugyanis valamennyi betegség “gyógyítása” terén monopol helyzetet akart saját maga számára.

Ezért vettek meg kilóra politikusokat, szenátorokat.

Ezért zajlott a kannabisz nagy boszorkányüldözése a 70-es években, és ezért hazudnak bele az ember szemébe a rákról, hogy ma sem gyógyítható, és hogy a kemó az egyetlen út a túlélés felé – vagy inkább a halálba.

A gyógyszeripar legnagyobb fejesei olyan ideológiát vallanak, hogy túl sokan vagyunk a Földön, és a népességrobbanás a következő 50 évben tönkreteheti a bolygó és az ő jólétüket.

Ezért pedig “nem kár”, ha rákos betegek tízmillióit küldik a halálba.

Amíg a társadalom hisz nekik, addig sötétségben tudják tartani az emberiséget…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.