CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Elveszett földönkívüli birodalom az Antarktisz jege alatt – állítja az USA ezredese

Ősi, fejlett civilizáció nyomait találták meg az Antarktisz alatt, a Holdon, a Marson, és a Naprendszer más bolygóin – földcsuszamlást hozó bejelentések várhatók?

Egyre biztosabb, hogy valami gigantikusat rejtegetnek az Antarktisszal, pontosabban annak mélyével kapcsolatban.

Korábban már több ízben felmerültek pletykák, városi legendák és mítoszok azzal kapcsolatban, hogy egy több millió éves, hatalmas kiterjedésű struktúrát fedeztek fel a jégréteg alatt.

Hirdetés

Arról is rengeteg különféle műholdas felvétel látható ma a neten, hogy félig kiolvadt piramisok tucatjai látszanak ki a hó alól.

Egyes piramisok mérete a gízai piramiséval vetekszik, és semmilyen magyarázat nincs rá, hogy milyen civilizáció építhette, de egy valami bizonyos:

Akárkik is éltek egykor az Antarktiszon, sokkal régebbi civilizáció lehetett, mint bármi a Földön, az általuk épített piramisok pedig valamennyi egyiptomi piramisnál idősebbek…

Egy amerikai ezredes, aki a Légierőnél szolgált, még koordinátákat is megadott, erről pedig bombaként berobbanva jelentek meg a hírek.

A romok megemelt területen találhatók, amely jégmentes, és úgy tűnik, van egy kifutópálya vagy nagyon hosszú hangárok, ahonnan a repülőgépek fel- és leszállhatnak.

Fontos kiemelni, hogy a helyszín sok kilométerre van a két közeli norvég bázistól, a Trolltól (72°00′42″S 2°32′06″E) és a Tortól (71°53′22″S 5°09′34″E).

Ez a két legközelebbi antarktiszi kutatóállomás a JP-nek (a forrásként hivatkozott ezredes) adott koordinátákhoz, amelyek a szerkezetet a Trolltól közel 8 fokkal nyugatra, hasonló szélességi fokon mutatják.

A forrás szerint az amerikai hadsereg több épületben dolgozik a romoknál, amelyek közül az egyik “csillagkaput” vagy “portált” tartalmaz, amely lehetővé teszi a naprendszerünkben történő azonnali utazást.

Az USA kormánya ugyanis a NASA-val közreműködésben évtizedek óta kutat idegen lények nyomai után, és már egy ideje bizonyítékaik vannak arra, hogy egykor a Holdon, a Marson, s a Naprendszer más bolygóin és holdjain is éltek fejlett civilizációk.

Hirdetés

“Ősi romok borítják a Hold sötét oldalát, a Marson pedig komplett városok vannak a marsi homok alá temetve”

– állítja a forrás.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.