CímlapsztorikMisztikum

Emberi lábnyomok az emberiség kialakulása előttről? Alternatív evolúciós bizonyítékok egy folyómederben

Tiltott régészet és amiről mélyen hallgatnak… Emberek éltek a jelenlegi emberi civilizáció előtt?

Emberek és dinoszauruszok egy időben?

Létezhet vajon az, hogy humanoidtól, azaz valamilyen fejlett emberszabásútól származó lábnyomokat fedezzenek fel?

Ez már megtörtént, ráadásul az elmúlt évtizedekben több alkalommal is feltártak olyan régészeti helyszíneket, melyek arról árulkodnak, hogy nem a jelenlegi emberi faj volt az első a bolygón, mely kifejlődött.

Hirdetés

Sőt, az evolúciós idővonal sem úgy volt teljesen, ahogyan azt ma állítják nekünk.

Találtak például olyan dinoszauruszoktól származó lábnyomokat, melyek mellett emberi lábnyomok voltak a sziklába süllyesztve.

Ez pedig fontos és megmagyarázhatatlan bizonyítéka lehet annak, hogy egy szűk időablakban a dínók és az emberek egy időben élhettek.

Ember előtti lábnyomok egy másik világból

Egy kiszáradt folyómederben pedig még elképesztőbb dologra bukkantak.

Talán már egyszer kialakult az emberi civilizáció a bolygón, de egy globális katasztrófa szinte teljesen elpusztította azt és szinte minden életet a bolygón.

Ezeknek a nyomai pedig megmaradtak a mélyebb földtani rétegekbe ágyazódva.

A folyómederben nem egyetlen emberi lábnyomot, hanem több tucatot találtak. A helyszín Észak-Amerika egyik meg nem nevezett hegyvidéki területe.

De említhetnénk a hírhedt dínó és emberi lábnyomokat egyaránt tartalmazó Paluxy-folyó völgyét, ahol szintén “összekuszálódnak” az evolúció szálai…

Antropológiai vizsgálatok, furcsa eredmények

A lábnyomok mindegyikét hosszasan vizsgálták, és nem csal antropológusokat, régészeti szakembereket, professzorokat, hanem igazságügyi orvos szakértőket is bevontak.

Hirdetés

A legtöbben vagy ne tudták egyértelműen megállapítani azt, hogy minek a lábnyomai ezek, vagy ha tippelniük kellett volna, emberi lábnyomokra tippeltek volna.

Elmondásuk szerint közelebb álltak ezek a lenyomatok a modern emberi láb lenyomatához, mint például a gorillákéhoz, vagy az emberszabásúakéhoz.

A koruk pedig több esetben több millió év volt.

A Titkokszigete.hu már korábban is írt egy 200 millió évesnek datált emberi lábnyomról, erről itt olvashatsz részletesen.

Sokak szerint ezek mind annak a bizonyítékai, hogy az emberiség többször kifejlődött a Földön.

Mások szerint egy eddig ismeretlen, az emberhez nagyon közel álló ősemlős nyomairól van szó, ám ez esetben felvetődik a kérdés, hogyan előzhette meg még a dinoszauruszokat is…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!