CímlapsztorikÉrdekes világ

Emberi vérrel kevert drog és a világelit örök fiatalságra – létezhet a kékvérűek “klubja”?

Döbbenetes konteók terjednek egy jó ideje a közösségi médiában. A teória hívei szentül meg vannak győződve róla, hogy a világot az úgynevezett “kék vérűek” szupergazdag elit klubja irányítja. De vajon mennyi alapja van?

Földönkívüli gének, titkos elit csoport

Ők azok, akik a valóban létező titkos társaság, a Bilderberg csoport tagjait is alkotják és döntenek a világunkat meghatározó folyamatokról.

Megdöbbentő módon a teljesen abszurdnak hangzó konteó mögött van némi igazság, de erről kicsit lentebb…

Hirdetés

Szóval a kékvérűek egy különleges vérvonalnak gondolják magukat és nem lehet még beházasodni sem – állítják róluk.

Földönkívüli eredetű ez a vérvonal, tehát a kékvérűek klubjámnak tagjaiban csörgedező vérben vannak nem a Földről származó ősi gének is

-teszik hozzá.

Állítólag ilyen kékvérű volt David Rockefeller is, aki kivételesen hosszú ideig élt.

102 évesen hunyt el még 2017-ben.

A világelit tele van olyan idős emberekkel, akik befolyásulk és egyéb dolgaik által mintha amár nem oregednének tovább – innen is a konteó alapja.

Sőt, szóltak olyna hírek is, miszerint a szupergazdag elit különféle bizarr kezelések fejlesztésébe és támogatásában vesz részt, hogy “örökké élhessen”.

A Donald Trumphoz köthető, az egykori elnök által is átvett összeesküvések pedig még abszurdabb dolgokat is állítottak:

Hogy az elit a fiatal gyerekek véréből előállított vegyülettel, az úgynevezett Adarenochrome segítségével “fiatalodik”, vagy tartja jó kondícióban magát.

Hirdetés

Mi a teljes igazság az Adrenokrómról?

Mint fentebb is leírtuk, sokan állítják róla, hogy az elit szuperdrogja. Fiatalon tart, sőt, erőt és energiát ad, és lehetetlen hozzáférni az eliten kívül.

A közösségi oldalakon terjedő szövegek szerint, idézzük:

“Az adrenochrome a legtisztább termék a piacon, szigorúan szabályozott körülmények között betakarítva a gyermekadományozók nemzetközi ellátási láncából.

Különösen a gyermekek és a szüzek vérét alakítják át életet nyújtó tulajdonságaiért – mind áldozatként, mind rituálisan befogadó anyagként. Ez egy erőteljes fiatalító, pszichotróp elixír, amelyet a gyermek donoroktól gyűjtöttek össze.”

De vajon tényleg fiatalok vérén keresztül nyerné el az örök életet az elit?

A fenti idézetből nyilvánvalóan egy szó sem igaz, soha nem mutattak be erre vonatkozóan semmilyen bizonyítékot.

A teljes igazság valami egészen más.

Az adrenokróm szerves vegyület, kémiai képlete C9H9NO3, az adrenalin (epinefrin) oxidációja révén jön létre. A származéka a karbazokróm, amely vérzéscsillapító gyógyszer. A kémiai nevekben lévő hasonlóság ellenére, a krómozáshoz vagy a krómhoz semmi köze.

Tehát semmi köze konkrétan a fentebb említett állítólagos szuperdroghoz.

Valami azért mégiscsak van a dolog mögött?

Többekben felmerültek az elmúlt évekből olyan hírek, melyek komoly tudományos áttörésekről számoltak be azzal kapcsolatban, hogyan fiatalítható meg az emberi szervezet.

Egereken végzett kísérletek során például valóban működött az az eljárás, mely során az idősebb egyedekbe a fiatalok vérét fecskendezték be.

A vérátömlesztésen átesett egyedeknek nem csak a vére, de egyes szervei is éveket fiatalodtak bizonyítható módon.

Tudományos oldalról tehát van igazság amögött, hogy a legújabb kutatások ebbe az irányba haladnak.

A fiatal egyedek vére és annak hatása még nem teljesen érthető a tudósok által, de folyamatosan kutatják, mert sokak szerint idővel ez lehet az örök élet kulcsa, vagy legalábbis az emberi élethossz megnövelésének kulcsa.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!