CímlapsztorikÉrdekes világ

Erről eddig miért nem beszél senki? A jachtozós Várkonyi Andrea kezében van a kulcs mindenhez, SZÓ SZERINT!

SZÓ SZERINT! Részletek a kommentekben! ⬇️

Arról már tényleg szinte az egész ország tud, hogy mi is történt a napokban Várkonyi Andreaával és Mészáros Lőrincékkel, akik saját bevallásuk szerint is “olaszos család benyomását” keltették, és egy orosz, Putyin-közeli oligarchához is köthető jachton pihengettek.

A világsajtót is bejárták a méltán érdekes képek róluk, a félmeztelen Lőrincről és a tengerbe üveges tekinettel bámuló Andreáról.

Hirdetés

A sajtó sok mindenről beszélt a képek és az esmeények kapcsán, azonban Andrea kezében van valami, ami segít megérteni az egész Mészáros-Várkonyi jelenséget és mindenhez “kulcs” lehet.

Ez pedig az Andi által szorongatott Hell kávés üdítőital.

Persze mémek szintjén felszínesen foglalkozott vele a média.

A leggazdagabb magyar és felesége pihenéséből hamar mém vált, a legtöbben azt figurázzák ki, hogy Várkonyi Andrea az átlag magyar ember számára elképzelhetetlen luxus közepette is Hell jegeskávét szorongat a kezében.

A Kreatív szerint nem jöhetett rosszul a Hellnek, hogy terméküket így a luxussal és a gazdagsággal kötik össze a netezők.

Így meg is kérdezték a márkát, hogy vajon nem szándékos-e, hogy Várkonyi épp az ő termékükkel létható a képeken.

A cég a kérdésre a következőt válaszolta:

„Nem volt egyeztetve a márkamegjelenés. A Hell Ice Coffee-t rengetegen kedvelik és fogyasztják, nem hiába piacvezető termék Magyarországon és további 5 országban.

Hogy kik vásárolják a terméket, arra nyilván nincs hatásunk, de – más termékeinkhez hasonlóan – jegeskávénkkal is az volt a célunk, hogy olyan minőséget biztosítson, amely bárki számára elégedettséggel szolgál.”

Hirdetés

Valójában tehát hivatalosan nem volt Hell-Mészáros együttműködés, de a színfalak mögött ugyebár bármi lehetséges.

Sokak szerint az egészben az a kulcs valójában, hogy a magyar elit réteg mennyire nem ad magára.

Bár százmilliókba kerülő luxusjachtokon nyaralgatnak, pezsgőt vedelnek, egy normális kávét nem tudnak inni, felszolgáltatni maguknak.

Ehelyett jó magyarosan előcsapnak egy energiaital gyártótól vaó terméket.

Ki mit gondol erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!