CímlapsztorikMisztikum

Ezek lehetnek Bábel tornyának romjai? A Biblia eseményei igazolva?!

Irakban, az egykori Babilónia régiójában egy olyan sziklafalra bukkantak, ami újraírhatja a történelmet, legalábbis Bibliai értelemben.

Egy 2017-es korábbi dokumentumfilmben több régész azt állította, hogy az egész Bábel tornya legenda csak egy mítosz, egy kitaláció, amit ráadásul a Biblia még tovább színezett.

A valóság azonban lehet, hogy alátámaszthatja mindazt, amiről a Biblia írt…

Hirdetés

Irakban, az egykori Babilónia régiójában egy olyan sziklafalra bukkantak, ami újraírhatja a történelmet, legalábbis Bibliai értelemben.

Egyes régészet meg vannak róla győződve, hogy ez a sziklatömb egykor Bábel tornyának egy részét, egész pontosan egyik oldalfalát alkothatta.

A feltételezések szerint Bábel tornya olyan magas volt, mint egy mai modern felhőkarcoló, és az alja hatalmas, masszív oldalfalakból állhatott, melyek tetején a Pumapunkuhoz hasonló összeilleszthető elemek épültek fel egymásra.

A Bibliai mítosza szerint Bábel tornyát maga Isten pusztította el és összezavarta a világ nyelveit, mert addig a pontig az emberiség egyetlen nyelvet beszélt.

A Teremtés könyve pedig egy igen érdekes dolgot ír ennek kapcsán, mégpedig azt, hogy Isten óriásokat küldött le a Földre, hogy azok uralkodjanak rajta.

Ezek az óriások Isten fiai voltak, és a halandó földi emberekkel háltak, így születtek félig ember, félig óriás hibridek, akik gigantizmusban szenvedtek.

A gigantizmus ma egy valóban ismert kórkép, amit ráadásul örökölni lehet…

Visszatérve a falra: a helyszínen több ízben megvizsgálták a felszínét, és azon csákányok és egyéb megmunkálásra alkalmas eszközök nyomait vélték felfedezni.

A fal ráadásul nagyon egyenesen fut, sírban van és többé-kevésbé egyenlő vastagságú.

Hirdetés

Hogy hová tűnt a fal többi része, és a torony romjai? Senki sem tudja.

Ha valóban igaza van a régészeknek, akik ezt állítják, akkor nagy valószínűséggel az évezredek alatt elhordták a különböző civilizációk.

Egyelőre nem sikerült hitelt érdemlően bizonyítani ezt az állítást, mivel a fal valójában visel magán mesterséges eredetre utaló jegyeket, nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy természete geológiai folyamat, a véletlen, vagy egy építkezés “eredménye”….

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.