CímlapsztorikÉrdekes világ

Ezért rúgtak ki az iskolából – a népszerű magyar youtuber története óriási botrányt kavart – félmillióan látták már

Fél millióan nézték már meg és kezdtek el kiállni az pszichopata tanárok által elkövetett iskolai zaklatás és lelki terrorizálás ellen. Nektek volt bármilyen hasonló élményetek az iskolába valamilyen tanárral?
Emberek, volt diákok, egykori tanulók, és most is elnyomott tanulók, MERJETEK felállni az iskolapadból és hallassátok a hangotok, mert nem vagytok egyedül!

A Paul Street nevű Youtube csatorna üzemeltetője egy fiatal srác, és több év után végre eljutott oda, hogy fel merjen állni és elmondj a történetét: miért rúgták ki az iskolából, ahol eredetileg tanult.

A videó azonban várakozáson felül is jelentős tömegekre volt hatással, közel fél millióan nézték már meg és kezdtek el kiállni az pszichopata tanárok által elkövetett iskolai zaklatás és lelki terrorizálás ellen.

Hirdetés

A videó tartalmát nem lőjük le, jobb, ha mindenki végig nézi és hallgatja.

Tényleg borzalmas és szomorú történet rajzolódik ki, ami megmutatja a magyar oktatás legsötétebb bugyrait.

Egyúttal tudatosítja bennünk: még mindig rengeteg tanárnak nem való pszichopata szörnyetek jár-kel közöttünk, és GYEREKEKKEL engedik foglalkozni őket.

És hogy ezek a gyerekek aztán felnőttként sme heverik ki a dolgokat, arra rengeteg jó példa van, elég csak a kommentekbe beleolvasni…

Több ezer komment érkezett a videó alá, ahol mások is hasonló tapasztalatokról számolnak be:

” Sosem szoktam kommentet írni általában csöndes néző vagyok, de most úgy éreztem nekem is írnom kell. Én is voltam szerepe egy kicsit hasonló történésnek, így egy bizonyos szinten teljesen megértelek.”

“Én egy 31 éves vállalkozó, lassan családapa vagyok. Valami egészen hasonló történt velem, kb. az elmondottak alapján hasonlóan húsba vágó élmény volt.”

“letem fő ellenségének tartom azóta is azt a nőt. Ő nem volt ember, hanem egy rosszindulatú, aberrált szociopata, egy értéktelen szerves anyag tömeg. Utólag már ő lett számomra a lélekhiányos állapot fokmérője, a gyermeki lelkek megrontója. Az én skálámon nála nincs lejjebb. “

Íme a videó PaulStreet-től:

Hirdetés

“Az általad említett tanári, ig.h.-i viselkedés tipikus példája annak, amikor egy középszerű valakinek bizgerálja a csőrét egy nála magasabb szellemiséggel, erkölcsiséggel, kultúrával (ezeket nem iskolában tanulja az ember) bíró, ám a hierarchiában alatta álló (fiatalabb, tanár-diák viszony) fiatal, és feljogosítva érzi magát arra, hogy ezzel a rosszul értelmezett hatalmával vissza éljen, azaz nyerészkedjen, akár anyagi, akár erkölcsi értelemben nézzük.”

-írja egy másik kommentelő.

A videó megnézése mellett erősen ajánljuk a kommentek elolvasását, mert rengeteg hasonló, nagyon bizarr, és szomorú de nagyon tanulságos történetet lehet olvasni.

“Nekem volt egy korszakom 7.osztályban, hogy a hajam nagyon, hosszu volt tehát nem is az a nagyon hosszu, hanem a fülemig ért.

A szüleimet manipulálta, hogy megfogok vakulni meg ilyenek de a szüleim nem ennyire buták tehát nem hitték el.

Azzal fenyegetett, hogy az egész iskola előtt fogja le vágni a hajam, de nem csak nekem hanem 2 felettem lévő osztályban járó gyereknek is. Mi ezt viccnek vettük és semmi nem 1-2 hétig. Elkezdett csattokat hajpántokat minél buzisabbat, hogy rosszul érezzük magunkat. Azt is valahogy sikerult viccnek vennünk. Majd az egyik osztályfönöki órán bejött egy ollóval a kezében és oda hivott belevágott a hajamba aztán kiütöttem a kezéből az ollót és még ő szaladt az igazgatóhoz egy olyan storyval, hogy diszeket akart csinálni majd oda mentem és kivertem a kezéből az ollót. Az volt a fura, hogy egy ilyen dologért egy igazgatói intőt kaptam. “

-írja megint egy másik kommentelő.

Tényleg nagyon tanulságos, és talán valamint végre elindít!

Emberek, volt diákok, egykori tanulók, és most is elnyomott tanulók, MERJETEK felállni az iskolapadból és hallassátok a hangotok, mert nem vagytok egyedül!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.