CímlapsztorikEgészségünk

Ezért söpörték szőnyeg alá a kannabisz gyógymódot: avagy a kemoterápia és a gyógyszergyárak “győzelme”

Amikor a 70-es években egy petri csészében megölték a kannabisz vegyületei az emlőrákos sejteket, már egy gyógyszeripari asztaltársaság szövetkezett azért, hogy besározzák, és elindítsák a növény ellen az egészségügy történetének legnagyobb boszorkányüldözését…

Ígéretes kísérleteket fojtanak el már az állatkísérletek fázisában…

Ez elfogadott tény, egy olyan nyílt titok, amiről alig beszélnek, de a belső orvosi körök tudják.

Hirdetés

Sőt, ezek a körök azt is tudják, hogy a rákipar eleve egy ideje veszélyeztetve érzi magát, mióta a 70-es években rájöttek a tudósok maroknyi csoportja, hogy a mellrák sejteket képes elpusztítani a kannabiszból kinyerhető kannabinoid.

Filléres gyógymód lehetne a rák ellen, szemben a méregdrágán, nagy anyagi befektetéssel, kvázi “áldozattal” járó kemoterápiával.

Ezt az orvosi körök nem hagyhatták annyiban, és a 70-es években sikerült elérni politikusoknál, szenátoroknál, hogy boszorkányüldözéser adjanak engedélyt a kannabisszel szemben.

Démonizálták, elkezdték összemosni a drogozással és az alvilággal.

Ezt a bélyeget csak mostanra a 2010-es évektől kezdődően sikerült lassan lemosnia magáról a kannabisznek és az ezzel foglalkozó tudományos kutatásoknak.

Maga Jordan Peterson is elmondta egy interjúban, hogy szerinte miért nincs még kifejlesztett rákgyógyszer.

A kemoterápia például az egyik legjövedelmezőbb biznisz a világon. A rák mint betegség egy igazi aranybánya.

A gyógyszerekről és mellékhatásaikról magoltatják a fiatal doktorokat, és hogy a gyógyszergyárak jó barátai legyenek, az ő érdekeiket nézzék, ne a betegekét.

Azonban évről-évre nem hallani újabb jelentős eredményeket, sem azt, hogy kifejezetten rákellenességet vizsgálva emberi páciensekbe oltanának be hivatalos orvosilag dokumentálható vizsgálatok keretében kannabisz hatóanyagot.

Hirdetés

Az állatkísérletek után nem nagyon engednek emberi kísérleteket elvégezni, a végén még kiderülne, hogy RÉG lenne rá gyógyszer.

Azonban azokat az eredményeket már nehéz lenne eltusolni, mert az emberi kísérleti alanyok már beszélnének, ellentétben az állatokkal, amiket el lehet a gyógyulás után pusztítani, hallgattatni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.