CímlapsztorikÉrdekes világ

Ezzel zsarolhatja Putyin Orbán Viktort? Ha ez igaz, a Fidesz 5% alá zuhanhat be…

Egy ideje teljesen szembemegy az országunk vezetése az EU döntéseivel, és láthatóan Putyinbarát politikát folytat, ennek azonban nagyon súlyos és nyomós oka van

– állítják egyesek.

Valójában egy nagyon durva dologgal „fogja” Orbánt Putyin?

Hirdetés

Orbán Viktor titka, mely soha nem kerülhet napvilágra?

Egy ideje mennek különféle pletykák arról, hogy Ortbánt valamifel valóban „fogja” Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A háború kitörése e,lőtt is feltűnően nagy orosz pártiság jellemezte a kormányzását, holott ugyebár volt egy híres „ruszkik haza”…

Aztán valami történt, Orbán politikájában egy 180 fokos fordulat következett, senki sem tudja miért.

Mert ez nem egyerű gazdasági kapcsolattá fejlődött, Putyin rendszerét szisztematikusan kezdte lemásolni és pártolni Orbán.

Éppen ezért merültek fel a pletykák arról, hogy valamivel akár zsarolhatja is Putyin Orbánt, ezért táncol a magyar miniszterelnök úgy, ahogyan az orosz „cár” fütyül.

Azok a bizonyos ügynök akták, de ez még annál is durvább?

Az ügynök akták lehet a legkézenfekvőbb válasz.

Ügynökakták vagy valami más korrupciós ügy, amivel meg lehetne buktatni, ezért folyamatosan titkolják, azonban a Kreml falain belül megvannak róla a dokumentumok.

Nem valószínű, hogy Orbánt a politikai pályája első percétől csak a pénz és hatalom érdekelte. Ő valahol útközben ment a rossz irányba.

Vagy zsarolhatóvá vált, és a komoly terhelő bizonyítékok miatt vett fordulatot az orbáni politika az oroszokkal szemben.

Hirdetés

Más vélekedések szerint pusztán ideológiai szövetségest látott Putyinban, ne feledjük, Orbán meglehetősen tehetséges opportunista politikus.

Ha valaha napvilágra kerül, miden borul, a teljes politikai elit

Mert ne gondoljuk azt, hogy csak a kormánypártokban vannak téglák, kihelyezett alvó, vagy aktív orosz ügynökök, kémek.

Ha Orbán nem is volt ügynök, benne van, hogy a Fidesz nagy része / ismertebb arcai igen, de sokak szerint akár ő maga is.

Az alapjaiban rendítene meg mindenkit, ha kiderülne, hogy a fél kormány egykori ügynök volt, vagy még ma is az oroszok felé teljesít parancsokat, és árulja el a hazát.

De ez nem csak a Fideszt érintené, roppantaná meg, és vinné 5% alá, hanem az ellenzéket is, ahol szintúgy rengeteg egykori ügynök ülhet…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.