CímlapsztorikÉrdekes világ

Fájdalmas áremelkedés Magyarországon: a kamatokat is megemelhetik! Az ember már így is alig bírja kinyögni!

Az egekbe szöknek majd az árak, ha eddig nem lett volna elég, hogy lassan minden élelmiszer és az üzemanyag megfizethetetlen!

Egyre nő az esély hogy kamatemelésre kényszerülhetnek!

Elkezdődhetett a robbanás, ez minden magyart érinteni fog!

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy lassan véglegesen megfizethetetlenné válhat az élet a magyarok számára.

A helyezeten az sem segít, hogy az infláció is egyre aggasztóbb.

Arról nem beszélve, hogy Dr Végzet, az a közgazdász, aki a 2008-as gazdasági válságot megjósolta is azt mondja, hogy a koronavírus járvány vége családok millióinak lesz nagyon fájdalmas világszerte.

A szegényebb országok lakosait pedig fokozottan érinteni fogja.

Akik eddig a szegénység határán táncoltak és épphogy csak megéltek, azok most mélyszegénységbe fognak zuhanni: magyar családok tízezreiről lehet szó egyes jelentések szerint.

Ráadásul a bankok hitelmoratóriuma megmutatta, hogy valójában a végén ismét a bankok nevetnek: akik éltek a moratóriummal, sokan közülük elképesztő összegeket kell kifizetniük.

1 millió felvett hitelre például 1,4 milliót és ehhez hasonló esetekről számolt be a napokban a média tucatjával. Egyesek máris a devizahitel 2.0-ként emlegetik az egész folyamatot.

Egy a világjárvány nyomában járó gazdasági válság közepén leszegényedő országban a bankok ismét tömeges kilakoltatási hullámokat fognak indítani…?

Tavaly tavasszal a koronavírus-járvány kitörésekor gyakorlatilag nullára esett az olaj világpiaci ára hirtelen, részben ez az alacsony bázis fog most megjelenni.

Hirdetés

Hogy mi lesz ennek a vége?

Még egyelőre nem látni, de annyi biztos hogy a kormányközeli elit réteg már most rengeteg végrehajtó céget hozott létre, és készülnek a „nagy aratásra”…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.