CímlapsztorikEgészségünkÉrdekes világ

Ferenc pápa elzárná a titkos rákgyógymódot a világ elől?

Megdöbbentő állásfoglalás tett egy világszerte sokakat érdeklő és megosztó kérdésben.

Több évtized vita az, hogy vajon létezik-e eltitkolt rákgyógyszer, mellyel gyógyítani lehet korunk rettegett gyilkosát, a rákot.

Míg a szeptikusok nem hisznek benne, addig szép számmal akadnak olyanok, akik szerint rejtegetik a társadalom elől, hogy megelőzzék a még drámaibb népességrobbanást, illetve egyúttal tovább virágoztassák a kemoterápia bizniszt.

Hirdetés

Ferenc pápa egy igencsak érdekes és sokakat érdeklő és megosztó kérdésben foglalt állást

A pápa is beszállt az utóbbi évek pezsgő vitájába arról, hogy akkor szabad-e legalizálni a könnyűdrogokat, például a kannabiszt.

Meglepő módon a sok témában kifejezetten liberális Ferenc szigorúan legalizáció-ellenes.

A pápa egy kábítószer-rendészeti konferencián szólalt fel Rómában, ott mondta el, hogy akár csak a korlátozott kísérletek arra, hogy legalizálják a rekreációs használatát a drogokat, erőteljesen megkérdőjelezhetőek, nem csak törvényhozási szempontból, de azért is, mert nem tudják elérni a kívánt hatást.

Ez azért nagyon érdekes, mert a kannabisz egyfajta zöldforradalmat indított el világszerte, az elmúlt években rengeteg ország vált “zölddé” e tekintetben.

Ráadásul a kannabiszról és eltusolásáról rengeteg dokumentum látott napvilágot, melyek azt bizonyítják, hogy komoly rákellenes hatása miatt indult ellene hadjárat…

Hogy honnan?

Termlészetesen a gyógyszeripar tájáról.

Ferenc pápa “hadrendbe” állítása talán nem szándékos, de nem lennénk meglepve, hiszen az egyháznak őrületesen nagy befolyásoló ereje van.

Hirdetés

A gazdag gyógyszermágnások már Istentől kérnek segítséget, hogy megakadályozzák a kannabisz térnyerését és a rákellenes kutatásokat?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.