Érdekes világMisztikum

Ferenc pápa háborút indított a klasszikus családmodell és a kereszténység ellen?

Bizarr elszólások?

A közvélemény ármányos manipulálása, és az egyház botrányos ügyeinek eltitkolása, különféle ördögi zsinagógák működtetése a Vatikánon belül?

Mindent Ferenc pápa visel dolgairól…

Hirdetés

A pápa tényleg a keresztényüldözés muhikánja? Lehet azok mögött a konteók mögött valami, melyek azt állítják, hogy Európa menekültekkel való elárasztásában is részt vett, most pedig a lassú, de biztos keresztényüldözésen dolgozik?

Ferenc pápa a világtörténelem talán legmegosztóbb pápája.

Időnként pedig tesz olyan cselekedeteket és kijelentéseket, amikkel még saját híveit is megbotránkoztatja.

Elég csak arra gondolni, hogy egy ízben például széles tömeg előtt jelentette ki, hogy a Jézussal való kapcsolat veszélyes és kerülendő, vagy hogy önkényesen akarta megváltoztatni a Miatyánk szövegét.

Hogy milyen szerepe volt a menekültválságban, azt ma már sokan sejtik: Merkeli és különféle szabadkőműves kötődései lehetnek, nennek minden ráutaló nyomát megtalálni különféle források között.

Ahogyan azt is tudni lehet ma már, hogy XVI. Benedek egy belső puccs során került “elmozdításra” a pápai trónról, hogy Ferencet ültethessék a helyére.

Ferenc ugyanis nem rendelkezett európai gyökerekkel és meggyőzhető volt a kontinens menekültekkel való elválasztására, az egyház feladata pedig a migrációért nem rajongó társadalmak érzékenyítése volt.

De mégis, mi érdeke lenne Ferenc pápának ez? Miért érdeke iszlámot importálni Európába, és a kereszténység és így a Vatikán hanyatlását okozni?

Az egyházhoz fűződő konteók és legendák állítják: Ferenc az utolsó pápa a sorban, a 112.

Hirdetés

Évszázadokkal korábban Szent Malakiás ugyanis leírta, hány pápa és hogyan fog trónra kerülni a Vatikánban, mielőtt Róma végleg leromboltatik.

Az utolsó pápának az ördög fog a fülébe suttogni és a sötétség felé tereli majd a nyáját, elárulja majd a híveit.

Ha valóban igaza van a konteósoknak, akkor Ferenc pápa a 2015-ös menekülthullám alatt már tanúbizonyságot tett a Sátánnak.

Az Ördög zsinagógája folyamatosan nő az egyházon belül, és a fő cél a kereszténység központját is végleg elpusztítani: Rómát a földdel egyenlővé tenni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.