CímlapsztorikMisztikum

Justin Trudeau: A koronavírus járvány lehetőséget biztosít a „nagy visszaállításra” – videó

Videón jelentette be gyakorlatilag az Új Világrendet?

Vége, és már a látszatra sem adnak?

A kanadai elnök Trudeau még szeptemberben az Egyesült Nemzetek videokonferenciája során ismertette észrevételeit, ám ezek csak most kerültek a figyelem központjába.

Hirdetés

Trudeau olyan dolgokat mondott, amikkel kapcsolatban most sokan jogosan gyanakodnak, és egyes elképzelések szerint végig ezt etrvezte a háttérhatalmi elit a világgal 2020 eleje óta.

Ez a járvány lehetőséget adott a visszaállításra – ez az esélyünk arra, hogy felgyorsítsuk a világjárvány előtti erőfeszítéseinket olyan gazdasági rendszerek újragondolására, amelyek valóban olyan globális kihívásokkal foglalkoznak, mint a mélyszegénység, az egyenlőtlenség és az éghajlatváltozás”

– tette hozzá.

Sok Twitter-felhasználó azt állította, hogy a „Nagy visszaállítás” egy összeesküvés-elmélet volt…

Annak ellenére, hogy ez a Világgazdasági Fórum és számos más pénzügyi elitista és civil szervezet nyíltan támogatott programja volt.

Amint azt Cory Bernardi volt ausztrál szenátor felvázolta, a „The Great Reset” csupán a hatalom központosítása és az Új Világrend felé vezető lépés újrafogalmazása.

„A nagy visszaállítás” népszerűsítésében Klaus Schwab globalista azt állította, hogy a világ „soha” nem tér vissza a normális kerékvágásba, annak ellenére, hogy elismerte, hogy a koronavírus „nem jelent új egzisztenciális veszélyt”.

Vajon tényleg létezhet az Új Világrend terve, amit oly régóta mondanak?

Ha igen, akkor az tény, hogy ez a 2020-as eseménysor, a globális válság lenne valóban a legalkalmasabb egy ilyen „hatalomnak” az élre kerülni és a világban végrehajtani a nagy visszaállítást, bizonyos értelemben egy új világ létrejöttét.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.