CímlapsztorikÉrdekes világ

Ferenc pápa ördögi terve: tényleg a romlásba és a végbe taszíthatja a világunkat?

Egyesek szerint az Antikrisztus eljövetelét készíti elő, mások szerint az Új Világrend egyik helytartója.

Rengeteg szóbeszéd kering Ferenc pápáról, és a tettei egyáltalán nem segítenek ezeket eloszlatni.

De vajon tényleg ő lenne az Antikrisztus pápája?

Hirdetés

Ferenc pápa: Igazi győztes, aki lemond a pápaságról.

Ezen kijelentéseke egyre csak azt mutatják, hogy komoly változás állhat be hamarosan a Vatikán és az egyház történelmében.

Ferenc pápáról régóta úgy hírlik, hogy végleg lemondhat, és megosztó személyisége rengeteg konteót szült már az utóbbi időkben.

Míg egyesek szerint ő mag az Antikrisztus, addig mások azt mondják róla, hogy illuminátus tag, és valójában a Vatikánt már rég az illuminátus rend irányítja.

Példának szokták felhoznia menekültválság kapcsán a menekültek “invázióját” támogató pápai álláspontot, és azt, amikor kvázi felszólította Európát arra, hogy fogadjanak be minél több menekültet és ne legyen önzők.

Léteznek olyan elméletek is, miszerint Merkel, és Barack Obama is bejáratos volt Ferenc pápához és a Wilkommenskultur nagy támogatója is volt, azaz Európa menekültekkel való meggyengítése az ő szoros közreműködésével valósult meg.

Megint mások szerint a sötétség felé kezdte el terelni az egyházat, ezt főleg megosztó kijelentéseire alapozzák egyesek.

Ferenc pápa ugyanis egyszer kijelentette, hogy nincs pokol, és ezt a Vatikán is kénytelen volt aztán utólag magyarázni, mert kellemetlen volt.

Máskor pedig a Miatyánk szövegét változtatta meg önkényesen, rendkívül megosztva a vallásos híveket is.

Hirdetés

Az azonos neműek melletti kiállását is sokan amolyan nyugati mételynek gondolták, míg mások szerint ezzel a pápa az elfogadás útján indította el az egyházat is.

A legőrültebb teóriák szerint pedig nem kizárt, hogy Ferenc pápa egy alakváltó gyíkemberszerű lény, ami maga az Antikrisztus, a Sátán földi megtestesült formája.

Erre szintén semmi bizonyíték nincs, leszámítva néhány kétes eredetű felvételt, melyen állítólag “lemállik az arca” és néhány pillanatra láthatóvá válik hüllőszerű arca.

A Ferenc pápával kapcsolatos konteókkal Dunát lehetne rekeszteni.

Ezeknek nagy részt semmi alapja sincs, de mi sem mutatja jobban a pápa bonyolult személyiségét, hogy ennyi minden terjed róla.

Olyankor-olykor pedig ezeknek lehet némi alapja is, mint például a Szent Malakiás lista szerint annak, hogy Ferenc pápa lehet az utolsó előtti pápa.

Vagyis aki őt fogja követni a trónon, annak pápa uralkodása alatt jön el a végítélet.

A végítéletbe hajszolt egyházon más most is látnia romlás jeleit az egyház kritikusai szerint, amit egyértelműen Ferenc pápához kötnek.

De vajon Erdő Péter lesz-e az utolsó pápa, mint Petrus Romanus, aki alatt Róma és a Vatikán leromboltatik…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.