Misztikum

Földönkívüli békemisszió tanúi vagyunk: a jövőből érkeznek vissza, egy atomháborút megakadályozni

Döbbenetes állítások hangzottak el

Ez lehet az ufók jelenlétének végső magyarázata.

Előre látták a közelgő atomháborút, most pedig egy idegen békefenntartó missziót teljesítenek: avagy földönkívüli gyámság alatt áll az emberiség.

Hirdetés

Az idegenek már itt vannak ez kétségtelen.

Ezt bizonyítja, hogy már a Pentagon és a NASA is ufó meghallgatást tartott és egyes kulcsemberek nyíltan beszéltek az ufó jelenségekről és arról, hogy a vadászpilóták valóban megfigyeltek és üldöztek a jelenlegi fizikának ellentmondóan repülő tic-tac és korong alakú szerkezeteket.

David Grusch volt hírszerző, aki maga is fizikus, pedig azt állította, hogy ufók birtokában van az amerikai hadsereg és a Fehér Ház is tud az idegenekről.

Most egy új teória azt állítja, hogy a földönkívüliek a jövőből érkezhetnek át a mi világunkba, egy adott céllal.

Méghozzá figyelmeztetni az emberiséget, valamint megváltoztatni az eseményeket, melyek egy közelgő atomháborúhoz vezethetnek.

Sőt, léteznek olyan hipotézisek is, miszerint az ufók valójában a jövőből érkezett emberiség tagjai.

Vagyis a jövőben az emberiség egy atomháborút szenved el saját maga által, de az időutazást feltalálva a jelenünkbe érkezhetnek vissza, hogy az atomfegyverkezési versenyt más irányba tereljék.

A megfigyelések szerint ezek az eszközök láthatóan élénken érdeklődnek Amerika nukleáris kapacitása iránt, legyen szó fegyverzetről vagy erőművekről.

A pilóták elmondták azt is, hogy a jelenlegi technológiai tudásunk alapján az ezen eszközök mozgásából adódó gyorsulásokat az emberi szervezet nem bírná ki, és azt is, hogy ha az eszközök a találkozás során ellenséges magatartást tanúsítottak volna, úgy jó eséllyel nem lett volna módjuk az amerikai pilótáknak, hogy megvédjék a maguk és a társaik életét vagy a járműveik épségét.

Hirdetés

Ha igazak a hipotézisek, melyeket egyébként maga Steven Spielberg, a híres filmrendező is oszt a jövőből érkező emberiséggel kapcsolatban, akkor egy durva kataklizma megakadályozása zajlik jelenleg.

Az emberiség tehát földönkívüli gyámság alatt áll, a folyamatokat afelé terelik, hogy megakadályozzák egy atomháború esélyét, kitörését.

Ez alátámasztaná azt a beszámolót, mely a hidegháborúval kapcsolatban bukkant fel korábban, miszerint akkor is ufók jelentek meg a nagy silók felett és számos esetben hatástalanították a robbanófejeket.

Valójában tehát saját magunkat próbáljuk megmenteni a jövőből visszatérve?

Ki mit gondol erről?

Lehetséges lenne?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.