CímlapsztorikÉrdekes világ

Földönkívüli invázió várható a Bika csillagképből: a NASA és a világ vezetői már tudnak róla?

Több érdekes, nagy vitát kavaró felvétel alapján állítják: földönkívüli “haderő” tart a Föld felé.

Hatalmas hírként söpört végig bizonyos, főleg konteós körökben az elmúlt fél évben az, hogy egy esetleges idegen invázió előjeleit “láthatta” a NASA egy felvételen, mely a Bika csillagképről készült.

A hír azt állítja, hogy a NASA riadóztatta a Pentagont, és hogy erről a fenyegetésről azóta az amerikai elit legfelső köre is tud.

Hirdetés

Emlékszünk Richard Blumenthal szenátor meghallgatására, melyben azt állította, hogy tudnak egy meg nem nevezhető űrveszélyről, melyről nem tájékoztathatják a nyilvánosságot?

Nos, egyesek felvetették, hogy ennek az “ismeretlen”, kozmikus fenyegetésnek éppen a Bika csillagképben felfedezett gigantikus objektumok az okai.

Ezek a monstrumok hihetetlen kiterjedésűek.

Lencse vagy kamera hiba aligha lehet, állítják a szakemberek.

Ezek az alakzatok szabályosak, hosszúkásak, egyértelműen magukon viselik az intelligens tervezettség nyomait.

Az objektumok bármik lehetnek. Lehet, hogy egy olyan dologról van szó, hogy azt emberi elme el sem tudja képzelni.

Az űrhajó elméletet az is erősíti, hogy a többi felvételen már nincsenek rajta ezek a struktúrák, azonban a korábbi felvételek némelyikén még a távolban felsejlenek, mintha csak közelednének.

Egyes szárnyra kapott összeesküvés elméletek szerint a Bika csillagkép idegen civilizációja indult útnak a Föld irányába, hogy felvegyék a kapcsolatot az emberiséggel.

Vagy hogy leigázzanak minket.

Hirdetés

Azonban egyelőre egyik szándékról sincs konkrét bizonyítéka a Pentagonnak vagy a NASA-nak, ezért tartják titokban a világ előtt, elkerülve a tömegpánik kirobbanását, mely akár egy bolygóközi háborúhoz is vezethetne, ha ideérnek.

Az idegenek a Földről elsőként sugárzott jelek alapján találhattak ránk, ez pedig a nácik által rendezett berlini olimpia sugárzása volt.

Sokak szerint felfedezéseket hallgatnak el, és létezik egy titkos archívum is, mely hemzseg az ilyen és ehhez hasonló felvételektől.

Az egész nagyon abszurd, már-már komikus, inkább tűnik egy sci-fi forgatókönyvnek, ezért sokak szerint valószínűbb az, hogy különféle konteók vannak összeollózva.

Egyedül Richard Blumenthal szenátor meghallgatása visszakereshető és valós tény, ebben tényleg elhangzik, hogy ismeretlen űrveszélyekkel nézhet szembe az emberiség.

Ez azonban sokmindent, és annak az ellenkezőjét is jelenthet, így nem feltétlen valós hivatkozási alap.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.