CímlapsztorikÉrdekes világ

Földönkívüli királyság a Földön: Anunnakik uralták az emberiséget – ezt törölték ki a múltunkból?

Megdöbbentő idővonal az emberek és az Anunnakik kapcsolatáról, és arról, hogyan számolták fel az évezredek során a földönkívüli királyságokat, hogy emberi királyságok jöjjenek létre a helyükön.

Ha ennek csak a fele bebizonyosodik, újra kell írni a történelemkönyveket, és az emberiség teremtését is.

Az Anunnakik évezredeken át a Föld felett uralkodtak különféle királyságokban.

Hirdetés

3.760 évvel ezelőtt

Ez volt az az idő, amikor az emberiség először komolyabb teret nyert a világban. Azelőtt is voltak emberi, vagy embernek hitt uralkodók, de felettük mindig ott álltak az istenekként tisztelt Anunnaki uralkodók, akik az emberiség földönkívüli helytartói voltak a világ egyes régióiban.

Az emberek ekkor kaptak először saját királyságokat. A sumer birodalom hagyatéka, és az általuk terjesztett elvek rohamosan terjedni kezdtek.

3.450 évvel ezelőtt

Marduk az istenek kapujaként hivatkozik Babilonra. Ekkor történik meg az a bizonyos Bábel tornya incidens is, melyet a Biblia leír. Mivel az emberek el akarják érni az isteneket, és a magasba akarnak emelkedni az Anunnakikhoz, az Anunnakik összezavarják az emberek nyelveit.

3.100 évvel ezelőtt

Dumuzi – az egyik ősi isten – meghal. Mardukot bebörtönzik, mert bizonyítékuk van rá, hogy ő tette. Élve zárják a Gizai Nagy piramisba, ahonnan végül rejtélyes módon sikerül kijutnia, egyesek szerint valamilyen energia formában, egy titkos átjárón keresztül.

2.900 évvel ezelőtt

Kialakul a rejtélyes, máig titokzatos Indus-völgyben élő civilizáció.

2.650 évvel ezelőtt

Sumer fő székhelyének szerepe megdől, miközben a földönkívüli királyság hatalma nagyon meggyengül. Enlil el is veszíti a türelmét az emberek tömegével szemben.

2.371 évvel ezelőtt

Inanna szerelmes lesz Sharru-Kinbe Létehoz egy új várost, melynek az Agada (Akkád) nevet adják, és itt hozzák létra az akkád birodalmat.

2.255 évvel ezelőtt

Inanna bitorolja a hatalmat Mezopotámiában, Naram-Sin pedig Nippurban. Később Inanna elhagyja a sumér birodalmat, és ekkor kezd el véglegesen gyengülni a szóban forgó régió.

2.180 évvel ezelőtt

Egyiptom birodalma széthullik. Marduk és követői a déli területek felett rendelkeznek hatalommal, míg a többi részen a fáraók. Ezek közül a fáraók közül azonban az idők során egyre több az ember-idegen hibrid, végül pedig az emberi fáraó.

Hirdetés

Ezzel az Anunnaki királyságok egész sora megdől, és néhány száz év alatt kikopnak.

Ekkor indul meg az emberi királyságok, és az emberi faj felemelkedésének igazi korszaka.

Az Anunnakik belátják, hogy az ember megérett arra, hogy belépesítse a bolygót, és elég önálló is ehhez.

Éppen ezért az Anunnakik hátramaradt kolóniái is visszatérnek Marduk csillagához, a Nibiruhoz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.