CímlapsztorikTudomány

Földönkívüli szörnyek rejtőznek az óceánok mélyén? “Ezeket nem Isten teremtette”

Felfogni sem tudjuk, mit rejt az óceánok mélye: igazi földönkívüli ökoszisztémák is jelen lehetnek – állítják a tudósok.

Árnyék ökoszisztéma nyomai a mélyben

Az utóbbi időkben számtalan olyan döbbenetes tengeri élőlény került elő a tengerek, óceánok mélyéről, melyek a tudósokat is teljesen ledöbbentették.

Ezek jó részénél pedig már a kinézete alapján is többekben felmerült az esetleges földönkívüli eredet.

Hirdetés

Egy biztos:

Ezeket a lényeket olyan, mintha nem is Isten teremtette volna”, hanem csak úgy “ide pottyantak” az égből.

És talán ez is a helytzet, de legalábbis manapság ez sem zárható ki.

“Messziről jött idegenek” a mélyben?

Egy nemrég tett felfedezés során egy arccal rendelkező halra is rábukkantak.

A felfedezés vezető tudós, Dr. Tim O’Hara szerint ezek már-már nem evilági lények, akár a megtalált fajok harmada is új lehet a tudomány számára. Emberi arccal rendelkező élőlényeket is láttak.

Az Investigator nevű kutatóhajó megdöbbentő expedíciója során olyan élőlényekkel találkoztak, amikkel ember valószínűleg még soha.

És talán soha nem is fog, mert könnyen lehet, hogy ezek a földönkívüli külsejű fajok nagyon ritkák, vagy ezek az utolsó megmaradt példányaik, rejtett kolóniák.

Sok olyan akadt közöttük, aminek olyan fejlett arca volt, mintha már egy emberi arc nézett volna vissza tudósokra, ez volt az egyik legmegdöbbentőbb észrevételük és élményük a kutatócsoport tagjainak.

Egyértelműnek látszik, hogy a mai napig nem tudjuk, hogy mennyi ismeretlen, még fel nem fedezett faj élhet a tengerek, óceánok mélyén.

Hirdetés

Ezeknek a többsége ráadásul szemmel láthatóan elképesztő, már-már idegenszerű külsővel rendelkezik.

Egyesek szerint nem lehetetlen, hogy valódi földönkívüliek létezzenek a mélységekben, mivel az “odalent”, kvázi a világtól elvágott kolóniák érintetlen párhuzamos evolúciót folytathattak zavartalanul, már a világ kialakulásának kezdete óta.

Földönkívüli eredetű élet a Földön?

Ezt a pánspermia elmélet támaszthatja alá, legalábbis elméletben.

Ez ugyanis azt mondja, hogy az ősi Földet egykor olyan aszteroidák találták el, melyek akár az élet építőköveit és szerves anyagokat is tartalmazhattak.

Vagyis bizonyos értelemben a bolygónkon létrejött élet is földönkívüli eredetű.

Az óceánok mélyére pedig különösen igaz lehet ez az okfejtés. A mélyben a világgal párhuzamos, de rejtett evolúció történhetett.

Így egy valóban földönkívülinek látszó ökoszisztéma alakulhatott ki, melynek még alig néhány százalékát ismeri az emberiség.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!