CímlapsztorikÉrdekes világ

Anyahajó jelent meg egy város felett? Megdöbbentő ufó videó tűnt fel a neten

Az internet népét teljesen lázba hozta és azonnal elterjedtek a különféle elméletek, szóbeszédek.

Szerintetek mi lehet?

Az UFO, Aliens, Other Planets and Paranormal Activities nevű csoportba tűnt fel először, aztán a Youtube-on is megjelent az a felvétel, mely néhány órával később igencsak nagy port kavart az emberek között.

Hirdetés

Ezen a videón ugyanis a felvétel készítője hangokat hall az égből, majd a felhőket kezdi el venni, hátha lát valamit.

A következő pillanatokban pedig a felhők között egy hatalmas anyahajó tűnik fel.

Fényforrásokat látni rajta, méreteiből adódóan hatalmas, több száz méteres is lehet.

Íme maga a felvétel:

A felvételről eredetileg ennél többet nem tudni, nem véletlen, hogy a feltöltését követően azonnal önálló életre kelt a közösségi médiában.

A videó megnézést követően sokan azt állították, hogy más nagyvárosokban is jelentek meg hasonló anyahajók, egy kisebb pánikot gerjesztve ezzel.

Azonban a szkeptikusok szerint pánikra semmi ok!

A videót alaposabban megnézve ugyanis a legtöbb szakembernek sokkal inkább tűnik egy számítógéppel manipulált felvételnek, mintsem hiteles videónak.

Ráadásul felhívták rá a figyelmet, hogy egy ilyen anyahajó megjelenésének a híre nem csak egy videóként jelenne meg a közösségi médiában, hanem rövid idő alatt az egész világ valamennyi médiuma leközölné, méghozzá vezető hírként.

Hirdetés

Bárki is készítette, elég profi – jegyzik meg sokan a kommentek között.

Persze a kemény mag ufó hívőket nem győzték meg a szkeptikusok sem, sem pedig az, hogy valóban nagyon “filmesnek hat” még a felvételt készítő reakciója is, és úgy hiszik, hogy ez egy valós felvétel amit megpróbálnak eltusolni.

Persze az a tény, hogy a felvétel kamu, még nem jelenti azt, hogy ne röpködnének ufók, azaz azonosítatlan repülő tárgyak a Föld légkörében…

A Pentagon az utóbbi időkben például egyre komolyabban foglalkozik a kérdéssel, mert nemzetbiztonsági kockázatnak tekintik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.