CímlapsztorikMisztikum

Földönkívüli technológiát titkol a Vatikán? Emery Smith beszélni kezdett…

“…a Vatikán információval rendelkezik arról az űrhajóról, amit Új-Mexikóba szállítottak…” “Létezik egy hatalmas archívum, amelyben nagyon sok minden megtalálható: tárgyi leletek és cuccok, amik az űrből érkeztek és a hosszú-hosszú-hosszú éveken során összegyűjtötték őket…”

Emery megdöbbentő dolgokról vallott:

“Egy magánszervezet elment a Védelmi Minisztériumba és abba a katonai laboratóriumba, amelyikben dolgoztam és kellett nekik néhány technikus és tudós, hogy elmenjenek a Vatikánba, és megnézzék az archívumokat, mert tudták, hogy a Vatikán rendelkezik némi információval arról az űrhajóról, amit Új-Mexikóba szállítottak.”

Hirdetés

Egy ufó…

Egy olyan, amit lelőttek!

Hogy miért lőtték le, arra Emery tudott is válaszolni.

“Abból, amit hallottam, és amiről tájékoztatást kaptam, egyszerűen csak túl közel jött az egyik odafent lévő fegyverhez. Nem tudom, hogy zuhant le. Csak azt tudom, hogy hová vitték.”

Majd így folytatta:

“Nem említettek utasokat, de a hajó úgy nézett ki, mint egy tetraéder. Így tudnám leginkább kifejezni: készíts egy tetraédert pvc csövekből. Kb 2,5 méter átmérőjű és a közepén egy fény volt, ami mindig középen maradt.”

-mondta.

Olyan, mint egy drón. Az űrhhajóik közül sok tulajdonképpen tudatos. És időközönként ütemesen világított. Betöltötte a felületét, így aztán nem lehetett keresztül látni rajta.

Mint ahogy mondtam is, olyan volt, mint egy üres tetraéder, amit pvc-csövekből készítettek. Így aztán átláttál rajta és láthattad a fényt a közepén.
Kék, de nagyon kicsi volt, kb 7,5 cm átmérőjű.

Hirdetés

Ha közel mentél hozzá, valahogy kitöltötte a felületét az oldalán és így már nem láttál át rajta. Szóval ha van egy üres tetraédered, amin keresztül láthatsz, akkor csak a külső vonalakról beszélünk, oké? Tehát átlátsz rajta és láthatod a gömböt. És ha túl közel mentél ehhez, akkor az egész besűrűsödött, és ekkor tiszta fehérré változott.

Nem voltak benne utasok, de ez nem jelenti azt, hogy… merthogy az a fehér fény lehet, hogy valamilyen tudatossággal rendelkezett.

Vagy lehet, hogy egy lény volt. Bármikor, ha fényt látsz, először mindig lényre kell gondolnod és aztán ebből kell kiindulnod- tette hozzá.

“Nos, azt csinálták, hogy felállítottak egy csapatot és lefolytattak egy háttérvizsgálatot világszerte, mert léteznek más katalógusok más országokban és más vallási szervezeteknél. És természetesen a Vatikán mindig is hatalmas adatbázissal rendelkezett.

Egy hatalmas archívum, amelyben nagyon sok minden megtalálható: tárgyi leletek és cuccok, amik az űrből érkeztek és a hosszú-hosszú-hosszú éveken során összegyűjtötték őket. Továbbá van egy földalatti bázis a Vatikán alatt. Így aztán két tudóst és engem odaküldtek – egy rejtett helyszínre a Vatikánba. Lifttel mentünk le hét vagy nyolc emeletnyit.

Így kezdődött az egész. Engedélyt kaptunk a Vatikántól. Mindent elrendeztek. Mi csak vállalkozók voltunk, akik azért mentek oda, hogy begyűjtsenek bármi olyan információt, ami hasonlíthat erre a szerkezetre.”

-mesélte.

Emery elmondta, hogy azóta napi szinten történnek hasonló események, és a titkos szervezeteknek és a Vatikánnak már rutinja van az egészben.

Nem véletlen, hogy már maga a Vatikán is elkezdte pedzegetni, hogy nem csak az embert teremthette Isten a saját képmására…

“Ezek tulajdonképpen azonosítva vannak, mert amikor azt mondjuk, hogy ufo, akkor mi járművekre gondolunk. De nagyon sok jármű van, ami az űrből jön, vagy az űrből lövik le, és aztán összeszedik és behozzák. És ezeken természetesen nem mindig vannak utasok.

Tulajdonképpen ezek közül sok olyan, mint a trójai faló. Azt akarják, hogy behozzuk ezeket, így lehetőségünk van jó technológiákról tanulni és mérnökileg visszafejteni valamit.”

– mondta Emery.

” A szomorú része, hogy ha egyszer rájönnek erre, egy örökkévalóságig tart mire ezek kikerülnek a nyilvánosság elé, hogy segítsenek jobbá tenni az életünket.”

-tette hozzá…

Éppen ezért érhető a cél: miért kell a végsőkig titokban tartani ezeket a technológiákat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.