CímlapsztorikÉrdekes világ

Schobert Norbi : Sehol sem küldenek el ennyien az anyámba, mint itthon, de ez is hiányzott

Beszólt az őt kritizáló kommentelőknek is. Szerinte sok kommentelő “megrekedt az általános iskola második osztályában, csak testileg nőtt meg.”

Norbi az élő bejelentkezéskor elmondta, hogy bár nagyon jó volt ez a két hét a Maldív-szigeteken, de már hiányzott neki az otthona, a munkája, a kollégái, és az, hogy segítsen másoknak lefogyni. Sőt, meglepő módon a kommentelőket is hiányolta már.

“Röhögni fogtok: nem csak azok hiányoztak, akik jókat írnak, hanem azok is, akik azt írják, hogy ‘anyád’, ‘hülye vagy’, ‘nem értesz hozzá’. Nagyon érdekes volt azt látni, hogy az emberek egyre kevesebb könyvet olvasnak, mert ugye a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól”

Hirdetés

-mondta.

Ezután felidézte, hogy mit mondott pár napja, amin sokan kiakadtak. Szerinte viszont nem tett semmi rosszat.

“Kiálltam azokért a nőkért, akik 70 kiló alatt vannak, és azt írták róluk, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért is, akik 70 kiló felett vannak, akikről azt mondtam, hogy nem lehet őket húsnak degradálni. Na most ebből mi jött le pár embernek? Az, hogy ‘mi baj van a kövér nőkkel?’. Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert az emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél”

-véli Schobert, aki szerint már arra is “k.rva anyáddal” reagálnak, ha csak annyit mond, hogy “jó reggelt, sziasztok!”, és sokan el se olvassák, hogy mit is kommentelnek.

Mindezek ellenére azt mondta, hiányoztak neki a kommentelők, Magyarország, még akkor is, ha

“a világ egyik pontján sem küldenek el ennyien a jó k.rva anyámba, mint itthon”. Szerinte ugyanis “ettől vagyunk magyarok, mi ilyenek vagyunk”, és “ha az ember elmegy ebből két hétre, akkor hiányzik”.

Arra, hogy egy kommentelő azt írta, szerinte csak irigyek a rosszindulatú hozzászólók, Norbi így reagált:

“Nem irigyek, hagyjuk ezt az irigységet. Higgyétek el, nagyon sok embernek főleg értelmezési problémái vannak. Egyszerűen nem érti, amit a másik mond.

Nagyon sokan megrekedtünk az általános iskola második osztályában, csak testileg nőttünk meg”.
Azt is elmondta, hogy ő nem bántja a kövér embereket, hiszen az egész élete arról szólt, hogy kövér embereket mentett meg.

Hirdetés

“Tudjátok, ez olyan dolog, hogy a kozmetikusnak, aki elmulasztja az arcunkról a pattanást, nem kell szeretnie a pattanást. Ez így van, hiszen ezért gyógyít meg.

Azért, mert én utálom ezt a világjárványt, ami arról szól, hogy elhízás, elzsírosodás, attól még az embert szeretem. Én csak segíteni próbálok, felhívom a figyelmét arra, hogy nem jók a 100 kilós egészségi állapotú férfiak és fölötte, és nem jók a 70-80 kilós testsúlyú nők, mert megviseli a testet, a lelket, a szívet, diabéteszt okoz… Én a háj ellen harcolok, és nem a kövér emberek ellen. Én a kövér emberekÉRT harcolok”

– fejtette ki.

Szerinte alapvetően az a baj, hogy “a magyaroknak mindig kell valami ellenségkép”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.