CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Földönkívüli üzenet: felvételt nyerhettek a Galaktikus Föderációba, ha lemondtok a vallásaitokról

Egy állítólagos földönkívüli üzenet kezdett e terjedni a különféle netes fórumokon és a Redditen, mely állítólag az egész emberiséghez szól és nagyon elgondolkodtató dolgokat tartalmaz.

Egy EBE nevű lény néhány évtizeddel ezelőtti üzenete ez, melyet állítólag egy Roswelltől nem messze lévő titkos katonai bázison fogvatartott idegen közölt “vallatóival”.

Hirdetés

EBE elmondása szerint a Zeta Reticuli nevű rendszerből érkezett és tanítani szeretnék az emberiséget.

Egy kozmikus mentorprogram részei vagyunk, melynek végén ha képesek vagyunk kilépni a civilizációnk árnyékából, egy interplanetáris, fejlett fajjá válhatunk.

EBE figyelmeztetett: ha az emberiség az úgynevezett Galaktikus Föderáció része akar lenni, akkor le kell vetkőznünk a múltat, a hagyományainkat és a minket hátráltató dogmákat, mint a politikai nézetek, vagy a vallások.

A földönkívüli lénnyel készített interjú leirat azt is tartalmazza, hogy EBE szerint a vallások illúziók, melyekkel egyetemesen fedi el maga elől az emberi civilizáció a valóságot.

Az embernek ki kell lépnie az önpusztítási spirálból, de ehhez le kell mondania minden illúzióról.

A földönkívüliek szerint a vallási, politikai, egyéb ideológiák mentén való széttagoltság miatt vannak háborúk a Földön és ezek a gátjai annak, hogy az emberiség egy egységes fajként újra deifinálja saját magát.

EBE szerint amíg ez nem következik be, addig nem beszélhetünk emberiségről, csak különböző emberi csoportokról a Föld nevű planétán.

természetesen EBE szavait nem mindenki veszi komolyan.

A szkeptikusok szerint semmi bizonyíték rá, hogy az üzenet valódi lenne, és nem valamiféle neten terjedő kitalált creepypasta-szerű történet.

Hirdetés

Ugyanakkor a mondanivalója akárhogy is, nagyon elgondolkodtató és mélyen igaz lehet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.