CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Földre száműzött emberiség: kozmikus háború semmisítette meg a marsi civilizációt?

Egyre több tudós és amatőr ufó kutató van azon a véleményen, hogy az emberiség a Marsról származik…

Az elmúlt két évtized kutatásai új megvilágításba helyezték a civilizáció születésének problémáját.

Az emberiséget már általunk ismert történetének kezdetétől fogva érdekelte az a kérdés, hogy az ember pontosan miben és miért különbözik az állatvilágtól.

Hirdetés

A fő különbségek leírása már a teremtésmítoszokban is teret kapott.

Az Ószövetség élén álló teremtéstörténet szerint az embert eleve a világ urának teremtette Isten, a bűnbeesés történetéből pedig megtudhatjuk, hogy a fő változás a jó és a rossz tudásának megszerzése volt.

Ezt követte a büntetés: az embernek dolgoznia kell a megélhetésért, míg az asszonynak szenvedéssel jár az utódok megszületése.

A történelmünket méginkább összekuszálja az, hogy az utóbbi évtizedekben mind a Marson, mind pedig a Földön kerültek elő régészeti leletek, melyek nem illeszthetők be a világnak “elmondott” történelmi “mesébe”.

Ezek a régészeti leletek ugyanis abba az irányba mutatnak, hogy az emberiséget megelőzően a Földön is jelen lehettek az emberhez hasonló humanoid fajok, de a Marson is létezhetett egy elveszett civilizáció.

Sőt, más kutatók egyenesen azt mondják, hogy a Marsról származunk valójában, és egy globális katasztrófa következtében a Mars elvesztette légkörének nagy részét, így vált élhetetlenné a számunkra.

Ezt pedig egy Marson dúló háború okozhatta.

Meteorit bizonyítja, hogy a Marson van élet.

Ez az Antarktiszról előkerült meteorit ugyanis mikrobiológiai szintű életre minimum bizonyítékék, de sokak szerint fejlett civilizáció is volt a Marson.

Hirdetés

Ezt mi sem bizonyítja jobbam, mint a Cydonia régió, mely területén rengeteg mesterséges tereptárgyat fedeztek fel.

Három oldalú piramisokat, kupolákat és egy nagyobb, csarnokra hasonlító építményt.

Egykori ősi városok nyomai

Korábban már egy másik cikkünkben mi is foglalkoztunk azzal az alternatív evolúciós elmélettel, mely szerint a Marson alakulhatott ki a fajunk.

Piramisok, megkövesedett fatörzsek

Ennek nyomait pedig a mai napig fel lehet lelni a Vörös bolygó felszínén.

Baloldalt földi, jobb oldalt Marson talált kagylók

A Cydonia régió egyes tereptárgyai pedig úgy viszonyulnak egymáshoz, mintha a Gízai fennsík egy marsi megfelelője lenne a terület.

Ősi metropolisz légifelvétel Marson

Sőt, olyan összeesküvés elméletek is napvilágot láttak – ezek csak kontók mert nincs konkrétabb bizonyíték rá – hogy egykor a Marson is létezhetett egy nagy szfinx, mint amilyen Egyiptomban.

Nem is oly rég, 2015 elején érkeztek rendkívüli, igazán sokkoló hírek a Mars bolygót illetően. John Brandenburg Ph.D., fizikus és plazmaszakértő tárta fel a felfedezéseit, miközben egy igen ősi marsi óceán maradványait vizsgálta – az üledékeket, amelyek egyértelműen egy nagyobb víztest után maradtak hátra, illetve a még mindig világos körvonallal rendelkező partvonalat.

A paleo-óceán létezése, amely 2011-ben kiadott könyve tárgyát képezi, mostanra szilárd tényként kezelhető, ahogy az is, hogy a Mars úgy 200 millió évvel ezelőtt buja zöld vegetációval, folyókkal, és a felülete egyötödét beborító óceánnal rendelkezett.

És persze ahol van növényi élet, ott lennie kell atmoszférának.

Ott élhetett az emberiség, vagy az emberiséget megelőző humanoid generáció.

A paleoasztronautika hívei és szakértői szerint aztán egy fejlett technológiát igénylő, szándékos atomrobbanás történt Marson, amely talán felszakította az atmoszférát, és halott bolygóvá változtatta.

Mások szerit egy kozmikus hábrúba cseppent bele az ott élő humanoid civilizáció, melynek vége az lett, hogy élhetetlenné vált a planéta, és a Föld felé lőtték ki az utolsó mentőbárkákat, melyek aztán becsapódtak az élet hajnalán, és így indult meg az emberiség és az élet pályafutása az addig biológiai értelemben halott Földön.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.