CímlapsztorikÉrdekes világ

Fontos bejelentéseket tett Orbán Viktor

A Kossuth Rádió reggeli műsorában jelentette be őket.

„Nehéz szakma a mienk, közfigyelem irányul ránk, ha az ember nem jó formába önti, amit szeretne elmondani, hibát követ el. Most azonban túl messzire ment az ellenzék” – hangsúlyozta Orbán Viktor a rádióban.

Mint mondta, nem szabad úgy akarni a hatalmat – a baloldal esetében erről van most szó–, hogy közben a nép ellen teszünk.

Hirdetés

Rámutatott: a víruskezelés során az operatív törzs, az orvosok, rendőrök, katonák, miniszterek, azért dolgoznak hajnaltól kezdve, hogy megmentsék az embereket, nem érdemlik meg, hogy támadják őket. Az orvosok sem ezt érdemlik, az ápolónők sem

– tette hozzá a kormányfő.

Tudom, hogy választás lesz, de a vírus kérdését ki kellene vonni ebből, és együtt dolgozni.

Ezután a jövő keddtől érvénybe lépő élelmiszerárstopra terelődött a szó.

A miniszterelnök úgy véli, normál esetben egy kormánynak nem kell beavatkoznia az árakba, de vannak rendkívüli helyzetek.

Amikor az infláció elszalad a világban, akkor a magyar kormány nem nézheti ezt ölbe tett kézzel, hanem fel kell lépnie, ki kell igazítania az árakat, és nem mondhatják azt, hogy a gazdasági szereplők egyenlítsék ki azokat.

Mindnyájunknak be kell menni a boltba, és ki kell fizetni a termékeket, és jobb a korábbi alacsonyabb áron fizetni.

Orbán biztos abban, hogy az energiaárak növekedése miatt ugrottak meg az árak és ennek Brüsszel az oka, mert a klímavédelem szempontjából magas árakat akarnak, ennek pedig magas infláció az eredménye.

Úgy látja, Brüsszel további áremelést szeretne, és az autókat is házakat is meg akarják adóztatni.

Hirdetés

Már Spanyolország és Franciaország is látja, hogy a családokat meg kell védeni az elszabaduló árakkal szemben, ott is most vezetik be a rezsicsökkentést.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.