CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Dr. Steven Greer: hamis földönkívüli inváziót terveznek, az emberiség feletti uralomért

Von Braun élete utolsó heteiben átadta a legnagyobb titkot, a készülő szörnyű tervet: az intelligens, szervezett földönkívüli élet nyilvánosságra hozatalát eltérítik majd (mint egy 9/11-es repülőgépet).

Az a szándékuk, hogy fenyegetésként állítják majd be a földönkívülieket.

A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt.

Hirdetés

A jelenkorban a fejlemények azt jelzik, hogy versenyt futunk az idővel, hogy megakadályozzuk a „színlelt idegen inváziót”, egy globális véráldozatot, amelyre Dr. Greer már évtizedek óta figyelmeztet és amire először a rakéták feltalálója, a II. világháború végén Amerikába emigrált Wernher von Braun figyelmeztetett a halálos ágyán.

Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági állam, a háborús haszonlesők és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy afganisztáni háborúnál sokkal rosszabb globális konfliktust (aminek lényege, hogy egyedül a hadi-ipari komplexumnak jó, minden létező más félnek rossz).

Magas rangú orosz katonai, kormányzati és űrkutatási tisztviselők lépnek elő, és csatlakoznak amerikai kollégáikhoz egy történelmi felhívásban a földi és űrbeli békéért.

A katonai vezetők közül az egyik szerepel röviden a filmben, az ő előadásának hosszabb változata itt található külön, és 3 katonai-űrkutatási vezető a filmhez tartozó kiegészítő előadásban itt szólal meg. Utóbbiban +1-ként az orosz kozmonauták kiképzője is ismertet megtörtént eseteket.

A kozmonauta-tréner és számos társa (jó kutatási területet jelenthetnek ufológusok számára) az en.ecology-unknown.ru oldalon is megtalálhatók és ezek az emberek mind támogatják az űr békéjének megőrzését (űrfelfegyverzés-ellenesek) és a földönkívülieket békésnek tapasztalták.

Ezek az emberek támogatják a Carol Rosin által kezdeményezett kozmikus Békeszerződést.

Dr. Carol Rosin űrkutatási vezető 1977 nyarán kapta a Szovjetunió elől, a Gémkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) részeként Amerikába csempészett Wernher Von Braun-tól a beavatást az Utolsó Kártyába, ami a katonai és megfigyelési alapokra épülő, teljes spektrumú világdominanciára készülő elitek kulcs lépése lesz.

Von Braun élete utolsó heteiben átadta a legnagyobb titkot, a készülő szörnyű tervet: az intelligens, szervezett földönkívüli élet nyilvánosságra hozatalát eltérítik majd (mint egy 9/11-es repülőgépet).

Az a szándékuk, hogy fenyegetésként állítják majd be a földönkívülieket.

Hirdetés

Ezzel az a céljuk, hogy végtelen hatalmúvá és gazdagságúvá erősítsék a Hadi-Ipari Komplexumot, és legitimálják, igazolják egy globális fasiszta rendszer hatalomátvételét, ahol az államok kizárólag a monopóliumban és kartellben működő nagyvállalatok igényeit és embertelen működését szolgálják ki a társadalom helyett.

Egy nagyvállalat sosem demokrácia, hanem de facto diktatúra.

Csak legfeljebb nem annak látszik elsőre.

Ha ilyen szervezetek irányítanak egy társadalmat, jövőbeli nagy céljuk szerint a világtársadalmat, akkor kiterjesztik a belső működési modelljüket (a diktatúrát) a leigázott teljes társadalomra, céljuk szerint a világra.

A 2021 januárjában leköszönt amerikai elnök által megalapított hatodik haderőnem, az Űrhaderő megalapításától kezdve felerősödött a médiában az a narratíva az azonosítatlan repülő tárgyakról (UFO-król), hogy potenciális nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthetnek.

Ezzel a fősodratú médiapropagandával melegítenek elő annak a játékkönyvnek, dramaturgiának, tömeges feketemágiának, aminek a végső fázisára Wernher Von Braun fél évszázaddal ezelőtt figyelmeztetett.

Ezzel a végső fázissal létrejönne egy politikailag, gazdaságilag, katonailag integrálódott, teljesen egységes világkormányzat, az uniók uniójának uniója, a “minden bajnak véget vető, az emberiség fénykorát elhozó” végső planetáris egység, csak éppen ez egy katonai és nagyvállalati diktatúrán alapuló kényszerű egység lesz.

Ezt a tervet úgy hajtanák végre, hogy mint egy színházban, eljátszanak egy valósággal tökéletesen összecserélhető, hamis idegen inváziót.

Még az is reális, hogy néhány valódi, de negatív földönkívülivel együtt megy végbe a műsor, hogy még hatásosabb legyen.

Ez lenne az eszköz, a bolygó minden katonai és politikai vezetőjét átverő eszköz, egy KOZMIKUS 9/11, amivel legitimálnák az új rendszert, egy egyenirányított glóbuszt, mondván:

Hiszen egy váratlan, kozmikus ellenséggel szemben csak egységes fellépéssel lehet győzni, ezért össze kell dobnunk, amink van, segítenünk kell egymáson, a hadi-ipari erőfeszítések most „ideiglenesen” mindent felülíró elsőbbséget élveznek.

Az UFO-titkokkal szembeni harc nem olyan egyszerű, hogy egyszerűen csak megpróbáljuk rávenni a kormányokat, hogy ismerjék el, hogy az ufók valódiak.

Ennél többre van szükség: biztosítanunk kell, hogy a földönkívülieket alapvetően ne mumusnak állítsák be, ne lehessen egy hamis zászlós hadművelet eszközeként felhasználni őket, ami egy fél évszázada folyó nagy pszichológiai hadművelet kicsúcsosodása lenne.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.