CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Furcsa lények, fekete szemű gyerekek betegítenek meg embereket világszerte

Egyre több aggasztó beszámoló látott napvilágot az utóbbi időkből.

Szisztematikusan kezdetét vette valami…?

Léteznek bizarr lények a Földön, amik és akik olyan mérgező kisugárzással rendelkeznek, hogyha az ember közelében tartózkodnak hosszabb távon, akkor betegséget és halált hozhatnak ránk?

Hirdetés

A válasz az, hogy igen.

legalábbis számos olyan beszámoló és észlelés bizonyíthatja mindezt, melyek során egyesek súlyosan megbetegedtek, vagy tragikus haláleset is történt.

Mindezt azután, miután titokzatos, fekete szemű gyerekek látogattak meg ismeretlen családokat.

A fekete szemű gyerekekről szóló városi legendák egy része igaz lehet mert semmilyen más logikus magyarázat nincs a történtekre.

A mai napig léteznek beszámolók árnyemberekről

Tökéletes példa arra, hogy valaki egy paranormális esemény után nagyon gyorsan megbetegszik, Albert Benderé esete, aki az 1950-es évek elején elindította az egész feketeruhás emberek rejtélyt.

Miután állítólag túl közel került az UFO jelenségek mögött meghúzódó igazsághoz, Bendert három furcsa és fenyegető feketeruhás látogatta meg.

Sokkal inkább hasonlítottak a mai, úgynevezett árnyemberekre. Fantomszerű, csillogó szemű és gonosz természetű dolgok jártak Bender tetőtéri lakhelyén, Bridgeportban, Connecticutban. Bender megrémült a figyelmeztetéseiktől, akik azt mondták neki, hogy hagyja abba az ufókutatást, különben következményei lesznek.

Mint kiderült, több fenyegetés és hátborzongató találkozás kellett, mire Bender végre megfogadta a fenyegető szavakat. Aztán Bender fejhasító migrénnel, erős gyomorfájdalmakkal, ájulással és a rövid távú memóriájával kapcsolatos problémákkal szembesült, emellett jelentősen lefogyott.

Halálos betegségek, tragikus légkör

Nick Redfern ufológus említ egy 2016-os esetet is egy Robbie nevű szemtanúval.

Hirdetés

Robbie, aki akkor tizennégy éves volt, szüleivel az angliai Kent megyei Beckenhamben élt.

Traumatikus találkozása volt “egy lapos, fekete színű árnnyal, ami a hálószoba mennyezetén mászott”.

A találkozás során Robbie alvási bénulást tapasztalt, és azt mondta, hogy a szobának “hirtelen piszok szaga lett”. Robbie hamarosan kórházba került agyhártyagyulladással. Szerencse, hogy az állapotát gyorsan felfedezték, és Robbie teljesen felépült.

Mindennek azonban lett egy nyugtalanító következménye. Néhány hónappal később Robbie kórházba került, miután elájult, miközben az iskolában focizott. Akut vérszegénységet diagnosztizáltak nála.

A fekete szemű gyerekek halált hoznak mindenkire?

Jim Harpur esete az egyik legsokkolóbb. Bármelyikünkkel megtörténhetett volna.

2008 márciusában Floridában találkozott egy fekete szemű gyerekkel. Abban az időben Jim és felesége egy bérelt lakásban éltek egy Orlandón kívüli kisvárosban.

Késő este kopogtattak, és Jim a bejárati ajtón lévő kémlyukon keresztül kikukucskált, és két fekete kapucnis gyereket látott, akik a földet bámulták. Próbaképpen kinyitotta az ajtót, és két sápadt arcú, fekete szemű szörnyeteggel nézett szembe, akik egyenesen őt bámulták. Jim becsapta az ajtót, és soha többé nem látta őket.

Két nappal később azonban súlyos szédülést tapasztalt, amit néhány elég erős orrvérzés követett.

Aztán három héttel később, miután ismételten rosszul érezte magát, hányingere volt és remegett, 2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Jim vércukorszintje rendkívül alacsony volt.

Miután olvasott a fekete szemű gyerek jelenségről, Jim azon tűnődik, vajon cukorbetegségét valamilyen módon a találkozás váltotta-e ki.

Világszerte egyre több észlelés

A fekete szemű gyerekekről úgy tartják, hogy azokat akiket meglátogatnak, akikhez bekopognak, azoknál rövid időn súlyos betegség lép fel, vagy tragikus haláleset történik.

Sokakat aggaszt az, hogy az utóbbi néhány évben jelentősen megszaporodtak a bejelentések a fekete szemű gyerekekkel, árnyalakokkal kapcsolatban.

Egyre bizonyosabb, hogy nem holmi tömegpszichózis áll a háttérben, hanem valós jelenségsorozattal van dolgunk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.