CímlapsztorikÉrdekes világ

Gabi pszichiátriai eset, még magának is hazudik – kitálalt a család közeli barátja Tóth Gabiról

“ezért hasonult meg és volt már minden, csak akasztott ember nem…”

Egy neve elhallgatását kérő, a Tóth Gabiékhoz nagyon közelálló személy igencsak megdöbbentő véleménnyel van az énekesnőről.

Szerinte ugyanis van némi igazság amögött a vád mögött, miszerint Tóth Gabi pszichiátriai eset.

Hirdetés

Legalábbis a személyisége semmi esetre sem egy érett felnőtt emberére vall.

“Gabi pszichiátriai eset, még magának is hazudik” – állítja.

“Az utóbbi néhány évben folyamatosan kereste önmagát, de szélkakas módjára volt már szinte minden, csak akasztott ember nem.

A barátok hívták fel rá a figyelmet, hogy Gabi, ezt ne csináld, ez nem te, vagy, ezt kifelé nem lehet hosszú ideig megjátszani, de nem hallgatott senkire”

-véli a titokzatos ismerős.

Sokak szerint az is árulkodó Gabi személyiségéről, hogy szereti ártatlannak beállítani magát.

Ezt korábban Fluor Tomi is megerősítette, aki elmondta, hogy volt, hogy Gabi zaklatta és hívogatta, sms-ezett vele, hogy máskor ha róla nyilatkozik, előbb beszélje meg vele.

Megint más alkalommal Osváth Zsolttal, a Zshowtime Youtube csatorna gazdájával készíttetett egy interjút, amit miután a csapat rengeteget dolgozott azon, hogy lehozzák, a debütálás előtt egyszerűen letiltatott.

Nemrég pedig bejegyzésben reagált a válásának hírére és a médiában megjelent pletykákra, de a bejegyzését később letörölte.

Hirdetés

“Milyen jellemre és felfogásra vall, ha valaki a saját szavait már egy óra eltelte után sem meri vállalni és inkább kitörli az egészet?”

-vetik fel a kérdést sokan.

Arra is sokan emlékezhetnek, hogy Tóth Gabi többször is kijelentette, hogy felhagy a közösségi médiával, pár nap után azonban mindig “visszatért”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!