CímlapsztorikÉrdekes világ

Gálvölgyi egy fehér, arctalan alakot látott a túlvilágon – döbbenetes dolgokat mesélt

Az RTL-nek adott interjújában először és utoljára mesélt halálközeli élményéről amit a kórházban élt át, mialatt az életéért küzdöttek. Elmondása szerint egy másik világban járt.

Mindenkit megrendített az, ami Gálvölgyi Jánossal történt, és most először beszélt nem csak a történtekről hanem arról, hogy mit is élt át, mit látott odaát, egy másik világban.

„Ott szakadt el a film, hogy még felhívtalak téged szerda reggel, hogy lemondjam, mert nem érzem magam jól. Legközelebbi ébredésem három nappal később az intenzív osztályon volt”

Hirdetés

– mesélte Gálvölgyi János az RTL Fókusz című magazinjának, méghozzá éppen annak a riporternek, akivel aznap találkozott volna, amikor rosszul lett.

„Annyi emlékképem van, hogy megyek két lépcsőt és ülök Dorka lányom kocsijában, be vagyok kötve, Eszter lányom hátulról átölel…”

Bakteriális szív- és tüdőelégtelenség volt, ami egy fertőzés – árulta el az okot Gálvölgyi, hozzátéve: ijesztő pillanat volt az ébredés.

„Meglepett, hogy nem tudok beszélni, mert tele voltam csövekkel. Úgy éreztem, beszélek, de közben nem jött ki hang a torkomból.”

„Arra emlékszem, hogy amikor már magamnál voltam, automatikusan elkezdtem mondani a meglévő szerepeim szövegét, majd megállapítottam, hogy tudom. Akkor kezdtem megnyugodni”

– vallotta be a sztár, aki egy úgynevezett halálközeli élményt is átélhetett, amikor – ahogy ő mondja – egy másik világban járt.

„Gyönyörű emberek mentek vörös szőnyegen, én magam is mentem, mindenki köszönt és hajbókolt. Messze, a lépcső tetején állt egy gyönyörű nő fehér ruhában, arca nem volt, és integetett…

és mentem, hogy nekem oda kell menni hozzá.

És akkor felébredtem. Olyan élmény volt, amit nem akar az ember megint átélni.

Hirdetés

„Annyiban megváltozik az ember élete – legalábbis az enyém –, hogy rá kellett jönnöm, nem olyan természetes, hogy az ember jól van”

-zárta gondolatait.

Gálvölgyi János azt is elmondta, hogy az intenzíven az ember minden dolognak tud örülni.

Ha fel tud az ember ülni, vagy képes vagy megállni az ágy szélén hogy ne dőlj el.

Sokan fejtegetik azt, hogy ki lehetett az a fehér, arctalan női alak, akit Gálvölgyi János láthatott ebben a másik világban.

Egyesek szerint Gabriel arkangyal lehetett, mások szerint csak egy angyali alak a Mennyországból.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.