CímlapsztorikMisztikum

Földönkívüli kristályvárost fedeztek fel az Antarktisz alatt? Byrd admirális és a Magasugrás hadművelet titka

Azt gondolnánk, hogy az Antarktisz a senki földje, pedig egyre több bizonyíték mutat rá arra, hogy egy alternatív civilizáció otthona lehetett egykor, vagy még ma is…

Richard Byrd admirális titkos, Magasugrás hadműveletéről sok szó esett már és különféle meg nem erősített városi legendák egész sora mesél arról, hogy állítólag földönkívüliek támadták meg a flottáját az Antarktisz partjainak közelében.

Arról is előkerültek már információk – melyeket szintén nem sikerült megerősíteni – hogy Byrd admirális zöld partokat, hatalmas, fűtakaróval rendelkező területeket is látott a jeges kontinensen, ami elméletileg lehetetlen lenne.

Hirdetés

Sőt, egykori, később előkerült naplójában ennél is megdöbbentőbb dolgokat állított, ezekről itt írtunk bővebben egy másik cikkben.

Arról kevesebb szó esik, hogy az Antatkiszt “védelmező” ufó raj honnan is érkezhetett.

Erre két elmélet is létezik az ufó szakérőtk körében.

Az egyik a klasszikus náci bázis létét firtatja, melyet állítólag a harmadik birodalom épített ki és magasabb fejlett, feltehetően földönkívüli technológia állhat mögötte, és állhatott akkor, amikor a Magasugrás hadművelet keretében az Antarktisznál megjelentek az amerikaiak.

Az Antarktisz alatt egy másik elmélet szerint (a két elmélet nem zárja ki teljesen egymást) egy földönkívüli eredetű kristályváros található.

Arról már több ízben vitáztak a tudósok és geológusok, hogy miért láthatóak szabályos, piramis alakú hegyvonulatok, a jeges világban, vagy miért lehet utakat, különféle ősi városokra hasonlító romokat felfedezni az Antarktisz felszínén.

Sőt, egy ízben még egy humanoid földönkívüli arcára hasonlító hegyet is felfedeztek amit az akkori hírek szerint állítólag nem lehetett megközelíteni, mert katonák tűntek fel a régióban és minden arra járó felderítő gépet is visszafordítottak.

Az ősi Idegenek című sorozat 18-adik évadának ezzel foglalkozó része is érdekes dolgokról számol be.

Byrd admirális felfedezése szerint létezett egyfajta lejárat a Belső Föld birodalmába az Antarktiszon keresztül.

Hirdetés

Ez egy rejtett és melegebb, zöld világba vezetett le – vélik sokan.

Ez egy kristályváros volt, modern, az akkori korokat is messze megelőző technológiával és egy alternatív civilizációval.

Minden kristályból állt, különféle korong alakú objektumok őrizték ezt a várost – ha lehet hinni az admirális naplójának.

Ki mit gondol?

Valóban létezhet ma is ez a titokzatos kristályváros az Antarktisz alatt?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!