CímlapsztorikÉrdekes világ

Globális tudati anomália: világszintű események előtt áll az emberiség

Egy nagyon zavaró és nagyon kellemetlen esemény körvonalazódik. Szükségszerűen be fog következni ideje felkészülnie a civilizációnak.

A Global Consciousness Project egy olyan kezdeményezés, amelynek feladata, hogy összefüggéseket keressen az emberek által az interneten generált véletlen számok és bizonyos globális események között, amelyek nagy hatást gyakorolnak a tömegekre.

A véletlen számok folyama révén a projekt mindent megért, amit az emberek manuálisan beírnak az interneten – keresési lekérdezéseket, címeket, üzeneteket a közösségi hálózatokon stb.

Hirdetés

A projekt készítői a következőket írják kissé értetlenül minderről:

“A legáltalánosabb értelemben a projekt célja az volt és az is, hogy egy konzisztens adatbázist hozzon létre és dokumentáljon kiváló minőségű fizikai források által generált párhuzamos véletlenszám-folyamokból.

A cél annak meghatározása, hogy találhatunk-e összefüggést ezen adatok statisztikái és a független hosszú távú fizikai vagy szociológiai változók között. Az eredeti eseménykísérlet formális hipotézise nagyon tág.

Azt állítja, hogy a globális események vonzereje korrelál az adatok eltéréseivel. Globális tudati anomália – Valami zavaró és nagy valószínűséggel kellemetlen esemény körvonalazódik

A kísérleti eredmények egyértelműen azt mutatják, hogy e jelenség szélesebb körű vizsgálatára van szükség.

A Global Consciousness Projecthez vezető közelmúltban végzett munkák során Európában és az Egyesült Államokban több REG-eszköz mutatott nem véletlenszerű tevékenységet a nagyon érdekes események széleskörű tapasztalatai során. Például Diana hercegnő temetése és a japán Naganóban megrendezett Nemzetközi Téli Olimpia közös érzelmet és tudati koherenciát hozott létre, amely úgy tűnik, hogy összefüggésben van más
véletlenszerű adatok struktúrájával.”

Egy teljesen kidolgozott projektben REG detektorok (véletlenszerű eseménygenerátorok) világméretű sorát csatlakoztatják a számítógépekhez telepített szoftverrel, hogy adatokat gyűjtsenek és küldjenek el egy központi szerverre az interneten keresztül.

Ezt a hálózatot arra tervezték, hogy dokumentálja és megjelenítse a globális eseményekre reagáló kollektív tudatunk bármilyen finom, de közvetlen hatását.

A kutatási hipotézis a világ népességét érintő jelentős események során gyűjtött, globálisan elosztott adatok konzisztenciájának és szerkezetének kialakulását jósolja meg.

Hirdetés

És most, amint azt észrevették, a gcpdot.com nagyon furcsa adatokat tartalmaz:

Normális esetben a véletlenszerű adatok szignifikáns korrelációinak grafikonja 24 órán keresztül fut le és fel függőlegesen, felváltva kék és piros
színben.

Amikor a diagram teljesen a piros szektorban van, az azt jelenti, hogy valami bibliai méretű esemény közeledik.

Nagyon komoly hipotézisek léteznek a Schumann-rezonancia és a bolygón élő emberek és élőlények agyfrekvencia-ritmusai közötti összefüggésről.

A Schumann-frekvenciák egyfajta általánosító hullámot jelentenek a bolygó és a rajta élő lények tudata számára.

Így vagy úgy, ezek az impulzusok hatással vannak az egész bolygóra, és egyértelműen egy bizonyos irányba terelik a viselkedés alapvető impulzusait.

A projektfejlesztők 1998 óta készítenek ilyen infografikákat, és talán tisztázhatnának valamit ebben a témában, de szűkszavúak.

Akik érintettek a témában és évek óta követik a projektet, most azt írják, hogy ilyet még nem láttak.

Nem tudjuk, mi fog történni hamarosan a világban, de a tömegtudat helyzete egyértelműen a rendhagyó irány jeleit mutatja.

Az a tény, hogy az anomália szimmetriaközéppontja a vörös szektorban van, akár félelmetesnek is tekinthető.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.