Címlapsztorik

Gömb alakú UFÓ a Pentagon felvételén: beismerés, már rég itt vannak és figyelnek minket?!

Soha nem látott felvételt hoztak nyilvánosságra.

Közeleg a Végső Nagy Felfedés a földönkívüli civilizációkkal kapcsolatban?

Tényleg korszakváltás előtt áll a világunk?

Hirdetés

A Pentagon UFO-kat nyomon követő “All-domain Anomaly Resolution Office” iroda szenátusi meghallgatásán tanúbizonyságot tettek arról, hogy a vizsgált esetek százainak többsége “könnyen megmagyarázható” jelenségeken alapul, miközben egy titokzatos repülő gömbről készült felvételt is bemutattak, amely még mindig “megoldatlan”.

Dr. Sean Kirkpatrick, a Védelmi Minisztérium All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) munkatársa elmondta a Szenátus Fegyveres Szolgálatainak Bizottsága előtt, hogy a katonai pilóták által észlelt gömb alakú vagy furcsa alakú objektumok százait továbbra is vizsgálják.

Kirkpatrick elmondta, hogy irodája jelenleg 650 esetet követ nyomon.

De rámutatott a beérkező információk válogatásának nehézségére, és kiemelten kezeli azt, amit az amerikai pilóták vagy drónok néha nagy magasságban észlelnek.

Videót mutatott a szenátoroknak egy ilyen esetről, amelyet egy MQ9 “Reaper” drón azonosított a Közel-Keleten. Olyan volt, mint egy fémgömb.

Arra azonban figyelmeztetett, hogy “gyakorlatilag lehetetlen lesz teljesen azonosítani pusztán a videó alapján,” miközben ügynöksége más civil ügynökségekkel és tudományos erőforrásokkal koordinál.

“Ez egy megoldatlan ügy, amelyet még tanulmányozunk,” – mondta.

Aztán mutatott egy másik videót Dél-Ázsiából, amit szintén egy MQ9 készített.

Az észlelésről kiderült, hogy egy másik repülőgépről van szó.

Hirdetés

Ami eleinte anomáliának tűnt, az valójában egy “árnyékkép,” amelyet az érzékelők vettek fel.

“Ezt meg tudtuk oldani,” – mondta.

Az eddig nem látott gömb alakú UAP a régió más “fémgömb” megfigyeléseivel összhangban lévő jellemzőkkel és viselkedéssel rendelkezett, és az
eset az AARO “aktív archívumában van további adatok felfedezéséig”.

Nagyon hasonlít azon Reaper drón videókhoz, amelyeket jelenleg titkosított szervereken tárolnak, és amelyeket egy titkosszolgálati tisztviselő írt le tavaly októberben, ahol a “gömbök” repkednek, majd “hirtelen eltűnnek a képernyőről”.

Hasonló a “Moszuli gömb” névre keresztelt drónkamerás képhez, amelyet Jeremy Corbell dokumentumfilmesnek szivárogtattak ki, és amelyről a DailyMail.com számolt be először az év elején, egy fémes kinézetű gömb alakú tárgyról egy iraki város felett.

Kirkpatrick felfedte az AARO UFO-eseteiből gyűjtött statisztikákat 1996-tól napjainkig, leírva a “tipikusan bejelentett UAP-jellemzőket,” beleértve a kerek, atipikus orientációt; 1-4 méteres méretet; fehér, ezüst és áttetsző színt; 3000 és 9000 méter közötti magasságokat; és gyorsulást álló helyzetből kétszeres hangsebességig (2450 km/h).

Jellemzően “nem észleltek hőkibocsátást” az objektumokból, és csak időszakosan észlelték őket a 8-12 GHz-es radar és az 1-3 GHz-es vagy 8-12 GHz-es rádiófrekvencián.

Jön a Nagy Felfedés?

Egyre többen gondolják úgy, hogy egy úgynevezett nagy felfedés van köszöbön.

Az elmúlt években egyre több információt csepegtettek a földönkívüli élet lehetőségével kapcsolatban a NASA felől is.

a Pentagon pedig szokatlan nyíltsággal teszi közzé ezeket az ufó felvételeket és beszél lehetséges ismeretlen járművekről a Föld légkörében.

Talán egy nagy bejelentésre akarják felkészíteni a társadalmat?


Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!