CímlapsztorikEgészségünk

Gyógyszerek által megbetegített és lelkileg megnyomorított társadalom

A betegek csak eszközök az gyógyszeripar futószalagján. Biológiailag “lebomló” gyógyszer tárolóknak néznek minket az orvosok?!

A betegségipar a legnagyobb biznisz

Kétségtelen, hogy vannak örökzöld iparágak, amibe ha belenyúl az ember, degeszre keresheti magát. Sokak szerint ilyen a fegyveripar és az olajipar is.

Azonban eme két iparág sem ér fel a gyógyszeriparhoz, mely egy igazi nagy aduász.

Hirdetés

Audász, mert képes nyomorban tartani a lakosságot, leszedálni emberek száuzmillióit, miközben receptre írhatják fel az orvosok jó pénzért a halált.

Merthogy előbb vagy utóbb, de ezek a gyógyszerek jelentősen károsítják a szerveinket, tönkreteszik a májat, aztán már nincs visszaút…

Kevésbé ismert tény, de a gyógyszerek, különösen a pszichiátriai szerek több áldozatot szedtek az elmúlt évtizedekben, mint az első ás a második világháború együttvéve.

Ez egy igen ijesztő szám, és csak nőttön nőtt azóta is.

Az orvosok a gyógyszergyárakért és a haszonért írnak fel annyi gyógyszert

Nem eléggé közismert tény az sem, hogy ma az orvosok egy része – TISZTELET A KIVÉTELEKNEK – nem a betegért van, hanem a gyógyszergyárakért.

Emellett nem gyógyítani akar, hanem csak kezeli a tüneteket. Hogy miért?

Pofonegyszerű a képlet!

ha egy betegség szinten van tartva, vagy kezelve van ugyana tünet, de az okot nem szüntették meg, az a betegség visszajön.

Ezért aztán újra fel lehet írni azt a bizonyos pirulát, ami jó a gyógyszergyárnak, és jó az orvosnak is, mert a havi kvóta alapján prémiumot kap, vagy az év végén kijár neki egy luxus utazás, amit az őt megkereső gyógyszerügynökön keresztül “ajándékoz” neki a gyógyszervállalat.

Valamennyi orvost megkerestek már ilyen ügynökök, erről számtalan volt gyógyszerész, orvos, háziorvos beszélt már a médiában is.

Hirdetés

Függőség 10 nap alatt: szándékosan hosszabb időre írják a kúrát?

A gyógyszeripar egy adott szegmense szereti függővé tenni a betegeket. Elvégre a függő betegnek különféle szervi és testi tünetei lehetnek a pszichológiai defektusok mellett amiatt, mert megvonnak tőle egy adott gyógyszert, vagy mert sóvárogni kezd utána a szervezetük.

Ilyen a hazánkban is nagyon gyakori orrcsepp függőség, melyből elég nehéz kijönni, és hamar ki tud alakulni.

Az orvosok egy része tájékozatlanságból, más részük figyelmetlenségből nem tájékoztatja errl a betegeket.

Sokkal súlyosabb ellenben az úgynevezett ópiáfüggőség, amit alig 10 nap alatt bárkinél ki tudnak alakítani.

Az egészben az a tragikus, hogy többek között Amerikában – de idehaza is volt példa rá – a gyógyszeres kúrát 2 hétre írják ki.

Szándékosság vagy sem, de az orvosok tudnak a problémáról, de nem érdekli őket.

Helyette számolják a zöldhasút, akárcsak az ezen meggazdagodó gyógyszergyárak…

Az egész társadalmat leszedálják, lelkileg és testileg is megnyomorítják.

Mindezt miért?

A profitért.

Ebben a tekintetben pedig a gyógyszeripar sem több, vagy jobb a fegvyeriparnál. Sőt, bizonyos értelemben alattomosabb is, mert az emberk gyógyulást és segítséget remélnek ezektől a szerektől, miközben a színfalak mögött végig bescapják őket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.