Gyömbéres fokhagymás sárgarépa keverék, igazi természetes immunerősítő
Csodát tesz a szervezettel, érdes kipróbálni. Pajzs lehet a betegségek ellen és még finom is.
A gyömbér és a fokhagyma külön-külön is ismert egészségvédő hatásáról, együtt pedig még hatékonyabbak.
Már a selymes, krémes leves illata is szuper, hát még az íze. Kellemesen édeskés, nagyon hasonlít a sütőtökkrémlevesre.
Jótékony egészségügyi hatások, igazi immunerősítő
A gyömbérről számtalan alkalommal bizonyították már be a szakemberek, hogy remek egészség-őr, sőt, komoly rákkeltő hatásai is vannak.
Egyes mérések szerint sokkal hatékonyabb még a kemoterápiánál is.
A fokhagyma szintén erősíti az immunrendszert, emellett jó vírusölő is.
A sárgarépa pedig tele van olyan vitaminokkal, melyek felélesztik az immunrendszer sejtjeit, és feltöltik energiaraktárainkat.
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db sárgarépa
- 1 db főzőtejszín
- 1 db leveskocka
- 1 db zellergumó
- 1 db krumpli
- 1 db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 2 szál petrezselyem
- 2 szál metélőhagymasóborsgyömbér
Elkészítése:
A sárgarépát, a zellert és a krumplit pucold meg, mosd meg, és vágd kisebb darabokra.
A vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a zöldségeket.
Öntsd fel vízzel, és morzsold bele a leveskockát, majd fűszerezd ízlésed szerint sóval, borssal, kis darabka reszelt gyömbérrel, végül nyomd bele a fokhagymát. Főzd körülbelül 20 percig.
Ha a zöldségek megpuhulnak, vedd le a tűzről a levest. Botmixerrel krémesítsd, majd tedd vissza a tűzhelyre, és öntsd bele a tejszínt. Hagyd, hogy kicsit összeforrjon.
Tálalás előtt szórd meg aprított metélőhagymával és petrezselyemmel.