Egészségünk

Gyömbéres fokhagymás sárgarépa keverék, igazi természetes immunerősítő

Csodát tesz a szervezettel, érdes kipróbálni. Pajzs lehet a betegségek ellen és még finom is.

A gyömbér és a fokhagyma külön-külön is ismert egészségvédő hatásáról, együtt pedig még hatékonyabbak.

Már a selymes, krémes leves illata is szuper, hát még az íze. Kellemesen édeskés, nagyon hasonlít a sütőtökkrémlevesre.

Hirdetés

Jótékony egészségügyi hatások, igazi immunerősítő

A gyömbérről számtalan alkalommal bizonyították már be a szakemberek, hogy remek egészség-őr, sőt, komoly rákkeltő hatásai is vannak.

Egyes mérések szerint sokkal hatékonyabb még a kemoterápiánál is.

A fokhagyma szintén erősíti az immunrendszert, emellett jó vírusölő is.

A sárgarépa pedig tele van olyan vitaminokkal, melyek felélesztik az immunrendszer sejtjeit, és feltöltik energiaraktárainkat.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db sárgarépa
  • 1 db főzőtejszín
  • 1 db leveskocka
  • 1 db zellergumó
  • 1 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 szál petrezselyem
  • 2 szál metélőhagymasóborsgyömbér

Elkészítése:

A sárgarépát, a zellert és a krumplit pucold meg, mosd meg, és vágd kisebb darabokra.

A vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a zöldségeket.

Öntsd fel vízzel, és morzsold bele a leveskockát, majd fűszerezd ízlésed szerint sóval, borssal, kis darabka reszelt gyömbérrel, végül nyomd bele a fokhagymát. Főzd körülbelül 20 percig.

Ha a zöldségek megpuhulnak, vedd le a tűzről a levest. Botmixerrel krémesítsd, majd tedd vissza a tűzhelyre, és öntsd bele a tejszínt. Hagyd, hogy kicsit összeforrjon.

Tálalás előtt szórd meg aprított metélőhagymával és petrezselyemmel.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!