Tudomány

Haldokolnak a világtengerek: VÁLSÁGBAN a vízi élet a bolygónkon a tudósok szerint

Olyan eredményeket kaptak, ami minden korábbi vészjósló jövőképet felülír… AZONNAL cselekedni kell, különben a tengerek és óceánok végleg kiüresednek.

És ez még csak a kezdete lesz annak, ami majd az embert is “felszámolja” a Földön…

Megindult a tömeges pusztulási hullám az egész Földön, mely különösen a tengerekben zajlik jelenleg hihetetlen ütemben.

Hirdetés

Ha így folytatódik, ÉVEKEN belül elérhetünk egy olyan pontra, ahonnan már nem lesz visszahozható a vízi élővilág.

Ha a táplálékláncból ennyi faj eltűnik, kiesik, akkor az a többi állatfaj tömeges pusztulását, végső soron kihalását fogja előidézni.

És igen, az ember is sorra kerül a legvégén – állítják a tudósok.

Ausztrália a múlt évben, illetve ez év elején egy dominóelven működő katasztrófatömegbe csúszott bele. Mindenki remélte, hogy ennek most végre vége lesz, de sajnos maradt még dominó, és megállíthatatlanul le is dől.

A katasztrófák sora a rettenetes szárazsággal indult, mely többek közt egy új kriminalisztikai kategóriát is életre hívott, a víztolvajlást.

Ezek után következett a mindent elemésztő tűzvész, mely közel kétharmad évig tombolt.

Most pedig Sydney part menti vizei élnek át tömeges pusztulási hullámot.

Arról már korábban is írtunk, hogy a Csendes-óceán is egy lassú, csöndes haldoklási folyamaton ment keresztül az elmúlt években.

Rengeteg faj tűnt el végleg, és a térség háromnegyede kiürült.

Hirdetés

A rendszeresen arra hajózók számoltak be róla, hogy 10 év leforgása alatt az egykor nyüzsgő óceánban ma már alig találkozni bármilyen élőlénnyel, annyi nagymértékű a sterilizáció…

Kritikus a tengerek és óceánok “látképe”:

Kopár sziklák, több 10 centi mély elhullott süntetemekkel teli árkok, a gerinctelken fajok tömeges pusztulása. A part menti vizekben tulajdonképpen más nem marad, mint egyetlen algafaj.

Elhullott, a víz savassága miatt “olvadó” tengeri csillagok, gennyes, rákos kelésektől szenvedő cápák és egyéb halak, állatok.

Egyre több a mutáció is a vizekben, ehhez pedig nagyban hozzájárulhatott sokak szerint a Fukusimai erőmű katasztrófája, mely során rengeteg radioaktív hűtővíz szivárgott a vízbe, sőt, szivárog mind a mai napig…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.