CímlapsztorikÉrdekes világ

Halott földönkívüliek üzentek egy férfinak az emberiség jövőjével kapcsolatban

Megdöbbentő dolgokat állít. Ha igaza van, az egész emberiség élete hamarosan gyökeresen változhat meg.

Mindenkire ráhozta a frászt a brit médium, aki azt állítja magáról, hogy halott idegenek szellemeivel lépett kapcsolatba.

Ha ugyanis igaz az amit állít, akkor az emebriség napjai meg vannak számlálva.

Hirdetés

Elképesztő élményéről számolt be egy paranormális médium.

Ron Hallidaynak egy paranormális nyomozóval összefogva sikerült nemcsak kapcsolatba lépni a szellemvilággal, de a halottak arcát is fel tudták idézni.

Ez még nem is lenne akkora szenzációi, de Ron elmondása szerint más világokhoz tartozó idegenek halottjaival is találkozott.

A médium akkor látta Winston Churchill volt miniszterelnököt, Peter Sellers színészt, sőt még a saját nagyapját is.

„Soha nem láttam még ehhez hasonlót, ez volt az, ami annyira megdöbbentő volt számomra. Tényleg új világokat nyitott meg előttem, és megkérdőjelezett bennem mindent, amit az univerzumról és a természetfelettiről tudtam.

Az idegen szellemek voltak azok, amelyek igazán megráztak, halott idegenek szellemei vagy egy másik dimenzióból származó lények”

– mesélte rendkívüli élményéről a látó.

Halliday úgy írta le az egyik idegen szellemét, mint egy kutya és egy oroszlán keresztezése, kivéve, hogy nem volt szőre. Szürke színű volt és pufók, de egyértelműen intelligens.

A másik inkább egy főemlősre emlékeztette. Nagyon barátságosnak írta le, aki szinte mintha örülne a találkozásnak. Egy harmadik idegent pedig úgy írt le, aminek kis feje és nagy üres szemei voltak.

Hirdetés

„Úgy gondoltam, hogy ez annyira jelentős, hogy az embereknek lehetőséget kell kapniuk arra, hogy olvassanak arról, amit átéltem.

Érthető, ha az emberek szkeptikusak, de én csak azt írtam le, amit láttam, és az emberek saját maguk dönthetnek az alapján, hogy hiteles ember vagyok, aki más anyagokat is publikált”

– árulta el Halliday a Daily Star oldalának.

Az idgeenek ráadásul üzentek is neki, és azt mondták, azt kommunikálták, hogy ezt az üzenetet tudatnia kell valamennyi emberrel, akivel csak kapcsolatba kerül.

Az idegnek ugyanis egy visszatérést terveznek, melynek keretében meglátogatják a Földet.

Ez egy olyan gyökeres változást hozhat, melyben világméretű pánik törhet ki és globális hitéleti válsággal fogunk szembenézni.

A figyelmeztetés hatására azonban az emberi fajnak lesz egy kis ideje felkészülni arra, hogy mi lesz, amikor bejelentik a létezésüket és mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Szerintetek igazat állít Ron?

Sokan csak fantasztikus történetként, egyfajta meseként tekintenek a férfi által elmondottakra.

Megint mások úgy hiszik, hogy az idő majd eldönti, mennyire volt valós az általa elmondott történet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.