CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

„Halott voltam, mindenkit láttam magam körül, ott ültek a szüleim és a gyermekeim egyszerre” – állítja Helga

Egy 58 éves nő, Helga döbbenetes beszámolója látott napvilágot arról, hogyan lépett vissza a túlvilág kapujából az utolsó pillanatban, mindeközben az orvosok az életéért küzdöttek.

Helga beszámolója sokakban heves ellenérzéseket válthat ki, mert alapvetően ingathatja meg a meggyőződésükben az embereket.

Kérésére közzétesszük történetét, melyet a saját bevallása szerint úgy élt át, hogy egyrészt biztos benne, hogy az átélt dolgok valósak voltak, másrészt nem kíván senkit semmiről meggyőzni.

Hirdetés

Egyszerűen csak tudatni szeretné az emberekkel, hogy a meggyőződése szerint várhat ránk valami odaát, amikor meghalunk.

Legalábbis a tapasztalatai őt ebben erősítették meg.

„Autóbaleset következtében 3 percre megállt a szívem, és élet és halál között lebegtem, talán egy rövid időre át is kerültem a túlvilágra, ha van olyan.

A mai napig nem vagyok abban biztos, hogy pontosan mi történt, de abban igen, hogy abban a 3 percben én órákat éltem meg, egy teljesen másik világban, tejesen más érzékeléssel.

A keringésem már a helyszínen összeomlott, a mentők próbáltak újraéleszteni több alkalommal.

A kálváriám a családom elmondása szerint később is folytatódott.

Amikor a kórházi ágyon feküdtem, még két alkalommal majdnem elvesztettek az orvosok.

Végül az egyik ilyen során a szívem is megállt, az utólagos elmondások alapján 3 teljes percen át halott voltam, nem vert a szívem, nem voltak tudatomnál sem.

Ennek ellenére mindenre emlékszem abból, ami körülöttem zajlott.

Hirdetés

Azonnal tudtam, hogy Meghaltam, de mindenkit láttam magam körül, ott ültek a szüleim és a gyermekeim egyszerre, ami azért volt érdekes tapasztalás, mert a szüleim már több mint 40 éve halottak voltak.

Mégis ott ültek mellettem a szeretteim mellett az ágyon, mintha csak vigasztalnák őket.

Biztos voltam benne hogy ezt a gyerekeim és a férjem nem érzékelte, de én láttam őket ahogyan támogatólag figyelték, hogy átlépek-e a végtelenbe, vagy sem.

Végül nem léptem át. Maradtam.

Hallottam és éreztem a mellkasomon valami furcsa, csiklandozó érzést, ahogy az orvosok visszahoztak az életbe, amit azóta is köszönök nekik.”

Helga az eset óta sokkal nyitottabb és már nem zárja ki azt, hogy valóban létezhet valami odaát.

Ugyanakkor Helga története önmagában még nem jelent bizonyítékot a halál utáni életre, de arra igen, hogy a tudomány jelen állása szerint semmi sem zárható ki.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.