CímlapsztorikÉrdekes világ

Jöhet az emberek halálból való visszatérése: sokkoló bejelentést tettek, legyőztük a kaszást?!

Jönnek a halálból visszahozott emberek. Az ember elkezdett Istent játszani, de mi lesz ennek a következménye…?

Legyőzhető a halál, hamarosan visszahozhatók a halottak az életbe

Ráadásul nem akárki, a Paypal társalapítója lehet az első, akit vissza is hoznak odaátról.

Egyes vélekedések szerint a túlvilág léte, a halálból való visszahozás technológiája már titkos laborokban évek óta tudott, és egyedül azért tartják vissza a nyilvánosságtól, mert hitéleti válságot eredményezne.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy olyan bizonyítékokra bukkanhattak, melyek egyszer és mindenkorra aláássák a túlvilág valamennyi bizonyítékát.

Más nézetek szerint ennek éppen az ellenkezője az igaz: egyértelmű jelei vannak hogy van odaát valami, ez azonban szintén jelentős hatással lenne a társadalomra, ha kitudódna.

A Paypal alapítója, Peter Thiel aláírta apapírokat arra vonatkozóan, hogy halála után kriogén módon lefagyasztják, és a jövőbe amikor a technológia megfelelő lesz hozzá, visszahozható lesz majd a halálból.

A kirogenika egyébként halálos betegségben szenvedőknél is életmentő lehet, hiszen le lehet “fagyasztani” valakit, egészen addig, míg megtalálják az ellenszert a betegségére.

Vagyis bizonyos értelembe a tudósok már most is Istent játszanak, mert elodázhatják valaki halálát, akire a sors vagy maga az Isten kimérte azt a végzetet amit kimért, feltehetően okkal.

“Kelj fel Lázár”

Jelenleg a krionikát csak az alany törvényes halálának kihirdetése után lehet ugyan elvégezni, de bizonyára vannak kiskapuk.

Ily módon ezek az emberek egy “Lázár projekt” keretében az első olyan emberi lények lesznek, akiket a tudomány által feltámasztanak.

Jogilag és testileg ma még tehát halottak, de visszahozhatók lesznek az élők sorába, úgy 5-10 éven belül – vélik a szakemberek.

Ezzel az ember tényleg Istenné vált, mert a halál felett is hatalmat szerez.

Hirdetés

Ennek a társadalomban és a vallásokban azonban súlyos következménye lehet – magyarázzák.

Hitéleti válságot hozhat

Az egyik súlyos következmény több okból fakadhat a jövőben. Ha ezek az emberek visszahozhatók lesznek, életre kelthetők, akkor alapjaiban rendülhet meg a legtöbb vallás alapja.

Hiszen ezeknek az embereknek ha valóban a Mennybe kerül, vagy a túlvilágra a tudata és a lelke, akkor miért hozhatóak onnan vissza?

Ha visszahozhatók, akkor a halál csak egy átmeneti állapot?

A lélek mibenlétének kérdése rendülhet tehát meg, ez pedig bizonyosan fenekestől felforgatja a hétköznapjainkat és az élethez való viszonyunkat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!