CímlapsztorikÉrdekes világ

Hibrid gyermekekről és idegen kapcsolatokról beszélt a brit politikus, szülei titkosszolgálatoknál dolgoztak

Megdöbbentő dolgokat állít…

Hihetetlen sztorijában egyesek kételkednek, mások pedig azt mondják, hogy a felfedés elkezdődött…

Simon Parkes nem éppen egy senki. Az anyja 1965 és 1979 között az MI5 brit hírszerző ügynökségnél, valamint az NSA-nél is dolgozott, míg nagyapja az MI6-nél, valamint az 1950-es évek végén és az 1960-as évek elején az ENSZ-nél dolgozó diplomata volt.

Hirdetés

Parkes az ő nyomdokaikat követte és egészen lenyűgöző karriert futott be. Ő maga politikus lett, majd Whitby városában, az angliai North Yorkshire-i Scarborough városrészben választották meg képviselőnek.

Az ÚjVilágtudat információi szerint nemrégiben néhány különös állítással rukkolt elő, amelynek az lett az eredménye, hogy a nyilvánosság kétségbe vonta, hogy alkalmas-e a hivatalára. Parkes-nak enyhén szólva rendkívül furcsa tapasztalatai voltak idegen lényekkel.

Parkes azt állította, hogy már egészen kicsi gyermekkora óta rendszeres kapcsolatban áll idegen lényekkel, és azt mondta, hogy többféle idegen fajjal is kontaktusba került, köztük a “szürkékkel,” amelyek képe jellemzően elsőként jut eszünkbe, amikor az idegenekről beszélünk.

Továbbá rendszeresen találkozott hüllőszerű lényekkel , amolyan nagy gyíkemberekkel, és rovarszerű mantidokkal, amelyek úgy néznek ki, mint amire a nevük is utal, továbbá macskaszerű idegenekkel, kicsi és magas szürke entitásokkal, kristályos lényekkel és más valóságos lényekkel, melyek mintha a Star Wars filmek szereplői lennének.

Amikor mindössze 6 hónapos volt, azt mondta, hogy egy zöld bőrű, nyolc ujjú, 2,8 méter magas idegen nő kereste fel, aki valahogy telepatikus kapcsolatot tudott létesíteni csecsemőkori elméjével, hogy elmondja neki, hogy valójában ő az igazi anyja. Parkes erről a következőket mondta:

“Két zöld botszerű dolog jött be. Tudatában voltam valami mozgásnak a fejem felett. Később azt gondoltam, hogy ‘nem lehettek egy múmia kezei, mert a múmiák kezei rózsaszínűek’. Egyenesen az arcába néztem.

A szememen át jutott be az agyamba, és üzenetet küldött a látóidegemen keresztül. Azt mondta: ‘Én vagyok az igazi édesanyád, én vagyok a fontosabb édesanyád.'”

Az évek során ez az idegen nő sokszor eljött hozzá, és rajta kívül mindenféle idegennel találkozott. Azt állította, hogy 3 éves korában egy “pincérnek öltözött 2,4 méter magas idegen orvos” gyógyította ki a bárányhimlőből, és 11 éves korában elmondása szerint az “igazi anyja” felvitte őt az űrhajója fedélzetére, ami az első látogatása volt a sok közül a Föld körül keringő járművön.

Nyilvánvalóan teleportálták a fedélzetre, és az odaérkezés folyamatáról azt mondta: “Az történt, hogy kézen fogtuk egymást és azt mondtam, hogy ‘készen állok,’ és akkor az a technológia, amelyet nem értettem, felvitt minket a Föld körül keringő járműre.”

Hirdetés

Még furcsábbak azon állításai, miszerint rendszeresen párosodott egy macskaszerű idegennel évente négy alkalommal, akit “Macskakirálynőnek” nevez, és hogy Parkes egy idegen-hibrid gyermek apja.

Ezekben az években Parkes elmondása szerint különösen sokat találkozott a Mantidák nevű idegen fajjal, akiknek célja a Föld újratelepítése idegen hibridekkel és akik egyébként békés természetűek, valamint a hüllőkkel, amelyek szerinte rosszindulatúbbak és a világ számos problémájáért felelősek. “Pokolian bűnösök,” ahogy ő mondja.

Vannak még az északi típús lények, egy magas, szőke hajú, kék szemű idegen faj, és Parkes 2015-ben azt a furcsa állítást fogalmazta meg, hogy a földönkívülieknek volt köszönhető a Minszkben aláírt tűzszünet, és hogy az északiak idegen technológiát adtak át Vlagyimir Putyin orosz elnöknek.

“Putyin egy csoport tagja volt, melynek a hüllők adtak tanácsokat. Az északiak ellenajánlatot tettek Putyinnak. Az a technológia, amelyet az északiak Putyinnak adtak, egy szinten van az amerikaival.”

Úgy tűnik, hogy ezek a történetek, amelyeket felkaptak a bulvárlapok és olyan emberek, akik szerint talán nem teljesen beszámítható, mint elismert politikus, aggodalmat váltott ki, hogy mindezek az idegenekkel kapcsolatos dolgok befolyásolják a munkáját és az elméjét. Parkes azonban cáfolta, hogy mindez hatással lett volna bármely beosztására, sőt azt állította, hogy jobb képviselő vált tőle, mondván:

“Sok ember számára, aki ezt nem tapasztalja meg, nagyon nehéz elfogadni. Arra tanítanak minket, hogy csak azt lássuk és azt higgyük, amit megérinthetünk, de elfogadható a vallásban való hit. Több józan észt kaptam az idegenektől, mint a Scarborough-i városházától. Az idegenek sokkal jobban tisztában vannak a dolgokkal. Úgy tűnik, a városházán az emberek nincsenek tisztában Whitby igényeivel. Ez személyes kérdés, és nem befolyásolja a munkámat. Jobban érdekel, ha valakinek beázik a tetője, vagy a kátyúk kijavítása. Az emberek nem akarják, hogy idegenekről beszéljek.”

Parkes időközben számos YouTube videót készített, amelyekben mindezt elmélyülten tárgyalja, és bár vannak olyanok, akik mindezt ellenszenvvel nézik, akik szerint ez mind nagyon helytelen egy politikus esetében, vannak mások, akik viszont támogatják. Az ufóhívők úgy tekintenek erre, mint egy kormányzati nyilvánosságra hozatalra az idegenek létezéséről, és hogy Parkes bátor lépése, hogy megosztja a tapasztalatait, más hivatalos személyeket is arra ösztönözhet, hogy ugyanezt tegyék.

A szkeptikusok szerint azonban története kitalált és csupán a fantázia műve.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.