CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Hitler Argentínában öregedett meg egy színes bőrű nő mellett? A CIA is kereste

A CIA jelentése Hitler Argentínába történő szállításáról rengeteg bizarr dolgot mesél.

De vajon a Führer nyomai valóban fellelhetők Dél-Amerikában?

Történészek és régészek még egy bunkert is találtak, mely egykor a náci vezér otthona lehetett, valamint személyesen hozzá köthető tárgyak kerültek elő a régióban.

Hirdetés

Mindez sokak szerint nem lehet puszta véletlen.

Hitler valóban Argentínába menekült és a CIA tényleg felvetette a lehetőségét?

A CIA rengeteg különféle dologgal kapcsolatban vizsgálódott különösen a náci Németország buása utána háborús bűnösök kapcsán, ez ma már nem titok.

Ahogyan az sem, hogy valóban voltak olyan felvetések a CIA berkein belül, hogy Hitler mégsem halt meg és Dél-Amerikába menekült.

Több információ is van arról, hogy nyomozó csoport alakult arra, hogy ezt a lehetőséget is megvizsgálják, érthető okokból, hiszen ha Hitler megússza a háború utáni elszámoltatást és ez kiderül, az rossz fényt vetett volna a szövetségesekre.

Hitler testét ugyanis soha nem találták meg, így ez valóban számtalna teóriának adhatot ttáptalajt.

Különösen azért is, mert ma már történelmileg igazolt módon valóban több személy is Argentínába menekült a náci vezérkarból, sőt, az is történelmi tény ma már, hogy a Vatikán és a Vöröskereszt is közvetett módon részt vett az ő “kimenekítésükben”, de ez már egy másik történet.

Egy tengeralattjáróval menekíthették Hitler Dél-Amerikába, melynek roncsát megtalálták

Később fényképek is jelentek meg egy hajóroncsról, amely Adolf Hitlernek állítólag segíthetett Argentínába.

A 80 méter hosszú roncsot egy Közép-Argentínában található kikötő, Quequén közelében fedezte fel az Eslabón Perdido (Hiányzó Láncszem) kutatócsoport.

A szakértők pedig most úgy gondolják, hogy a maradvány egy valódi náci tengeralattjáró.

Hirdetés

A csoport vezetője, Abel Basti szerint ez volt az a hajó, amely új élethez segítette Hitlert Dél-Amerikában. A hajóroncsok szakértői az argentin búvárok által készített képek elemzése alapján egyetértenek a felvetéssel, hogy a roncs egy német tengeralattjáró lehet.

Bisciotti úgy fogalmazott: “Más történészekkel beszélgetve felfedeztük, hogy ez a fajta karakter nagyon hasonlít a háború alatt használt német ábécére.”

A roncs sárga színe is tengeralattjáróra utalhat – a tengeralattjáró piros lámpái alatt a sárga könnyebben megkülönböztethető, mint a többi árnyalat.

Az argentin La Arena újság tavaly beszámolt egy helyi történetről, miszerint Luis Mariotti rendőr megpróbálta követni a tengeralattjáró nyomait a tengerparttól Moromarig, azonban gépfegyveres férfiak akadályozták meg, hogy bejusson.

Amikor pedig további utasításokat kért feletteseitől, azt mondták Mariottinak, hogy felejtse el az egészet.

Hitler feleségül vett egy színes bőrű nőt és vele élte le az életét álcaként?

Léteznek olyan hajmeresztőbb teóriák is, miszerint Hitler egy fekete nőt vett feleségül hogy el tudjon vegyülni, rejtőzni Argentínában.

Az egyik konteó legfőbb bizonyítéka ez a kép: egy bajusz hiányzik, és állítólag máris látszik, hogy Hitlerről és feleségéről van szó.

Ahogy ez lenni szokott, azonnal elindultak a mendemondák, sorra születtek a fantaszikusabbnál fantasztikusabb elméletek arról, hogy Hitler él, és megszökött a felelősségre vonás elől és sikerült aztán egy teljes és boldog életet leélnie, mialatt a világ azt gondolta hogy meghalt.

Hitler személyes tárgyait már megtalálták egy argentin házban

Feltehetőleg eredeti náci, legalább részben Hitler személyéhez köthető emléktárgyakra bukkantak a hatóságok egy Buenos Aireshez közeli ház titkos helyiségében:

A Hitlert ábrázoló domborművet, horogkereszttel ellátott elegáns dobozokban őrzött nagyítókat és a fejméret mérésére szolgáló hátborzongató orvosi eszközt is magába foglaló gyűjtemény a legnagyobb ilyen típusú kollekció, amelyet a dél-amerikai országban valaha találtak.

Ez pdig miimum elgondolkodttaó és megerősítheti a korábbi felvetések egy részét legalábbis.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!