CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

Hónapokon belül bejelenthetik a földönkívüliek létezését: a NASA és a kormányzat nagy Felfedésre készül?

Egyes belső, és kormányzat közeli források szerint a kétezres évek óta készítik elő a bejelentést, mely mindent Földlakó életét meg fogja változtatni, és jelentős társadalmi változásokat hozhat.

Régóta úgy hírlik, hogy a NASA tudhat valami a földönkívüli életformák lehetséges létezéséről.

Sőt, rengeteg olyan összeesküvés elmélet van, melyek szerint évtizedek óta titkolják is az idegen világokból érkezett lények nyomait.

Hirdetés

A NASA már a Holdra szállás előtti évtizedekben tudomást szerezhetett arról, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Egyrészt az 1947-es roswelli események, másrészt a Holdon talált dolgok szolgáltak perdöntő bizonyítékokkal. Olyanok, amiket nem tárhattak a világ elé.

Aztán a Marson is több olyan dologra bukkanhattak, amiket nem kötöttek a közvélemény orrára..

Hónapokon, maximum egy éven belül azonban nagy bejelentés várható – állítják egyes belső források.

Névtelenséget kérő felsőbb szintű politikai források szintén megerősítik: eljöhet a Felfedés. Így emlegetik azt a napot, melyen bejelentik majd hivatalosan – mindent elismerve – hogy az ember nem az egyedüli teremtett értelmes lény a kozmoszban.

Arra is magyarázattal szolgálnak a források, hogy ez eddig miért nem történt meg.

Az évtizedekkel korábbi felfedezések még nem adtak teljes képet az emberiség helyéről a kozmoszban, és az idegen civilizációk hierarchiájában.

nem volt elég pontos ismeretük, hogy a világ elé tárjanak mindent, valamint az emberiség vallásoktól való függése nagyon erős volt.

Bár napjainkban is a kereszténység több milliárd ember menedéke, mégis jelentősen erodálódott az egyház intézménye.

Hirdetés

Ha 50 évvel ezelőtt jelentették volna be az idegen élet létezését, valamennyi vallás, különösen a katolikus egyház valósággal megsemmisült volna, hiszen azt hirdették, hogy isten kivételezett teremtményei vagyunk, amit a saját képmására teremtett.

A vallásoknak így volt idejük átállni, különösen a Vatikánnak.

Az elmúlt 20 évben rengeteget változott a nézetük, sokkal ynitottabbak a kozmosz felfedezései kapcsán.

Már II. János Pál pápa idején is több olyan utalást tett az egyházfő, hogy a világmindenségben mások is létezhetnek, és ők is isten teremtményei lehetnek.

Vagyis nem véletlen, hogy az egyház már akkor tisztában lehetett bizonyos dolgokkal és azzal, hogy hamarosan “új szelek” fújnak majd…

A hitéleti válság így is elkerülhetetlen lesz a bejelentés kapcsán, de a veszteségek nem lesznek végzetesek a Vatikánra nézve.

Az információk szerint az is a bejelentések között lesz, hogy egykor valóban látogatták a Földet idegen civilizációk, még az ember előtti időkben is.

Egy másik kutatás szerint a Tejútrendszerben fejlett idegen civilizációk vándorlásukkal benépesíthették a Galaxis lakható bolygóinak többségét, sőt, a Naprendszernek a Tejútrendszer spirálkarjai között megbújó, nagyon nehezen elérhető csendes zugáig is lejuthattak.

Ahol épp mi vagyunk…

Ha tehát érkezik egy nagy bejelentés, és valóban lehet ezeknek a névtelen forrásoknak hinni akkor ez hónapokon, vagy alig egy éven belül kiderül…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.