CímlapsztorikTudomány

Idegen civilizációkról készül bejelentéssel a NASA: jön a nagy Felfedés?

Évek óta beszélnek arról, hogy a NASA a világ előtt vall színt arról, hogy mit tud már évtizedek óta a földönkívüli világokról. Most eljöhet az igazság pillanata?

Egyre biztosabb, hogy a NASA végig titkolózhatott a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?

Egy biztos: a tudomány berkein belül az elmúlt 5 évben óriási és rendkívül érdekes szemléletváltásokat lehetett megfigyelni.

Hirdetés

Amikor a Naprendszerben fellelhető potenciális idegen létformákról van szó, a szakértők csupán mikroorganizmusokban gondolkoznak. Más csillagoknál azonban rendkívül fejlett civilizációk alakulhattak ki, ezek azonosításához pedig egyedi módszerekre van szükség.

A NASA-tól egyre több tudós áll ki és tesz igencsak érdekes, sokat mondó nyilatkozatokat arról, hogy küszöbén vagyunk valami szenzációsnak.

Ezt pedig főleg az idegenek utáni kutatásra értik.

Ma már sejteni lehet, hogy azok az ufó akták is valósak lehettek, amiket Roswellel kapcsolatban mondtak, hiszen maga a Pentagon ismerte el 2018 végén, hogy valóban működött egy titkos ufó megfigyelő szervezet, több millió dolláros költségvetéssel.

Szenátorok és más politikai szereplők közelében lévő kulcsemberek számoltak be arról, hogy a NASA és a világ kormányai egy nagy bejelentéssel készülnek, mely az egész emberiség életét megváltoztathatja.

A legtöbben pedig egyértelműen a földönkívüliek létezésének bejelentésére gondolnak – jogosan.

Hiszen a NASA mintha csak előkészítette volna ezt az elmúlt 10 évben: folyamatosan egyre több infót csepegtettek, és lassan de egy paradigmaváltás következett be.

A korábban halottnak gondolt Marsról most maga a NASA mondja, hogy akár napjaikban is lehet élet rajta. Azóta pedig már víz jelenlétét is megerősítették, sőt, földalatti tavakat találtak…

Mind mondjuk, évek óta terítéken van és megy a szóbeszéd a nagy Felfedésről.

Hirdetés

A konteó hívei alátámasztást látnak a NASA egyre nyilvánvalóbb nyitottságában, és talán nem is alaptalanul.

Az ugyanis tény, hogy több olyan nyilatkozatot tettek ebben a 2-3 évben, ami arra utal, hogy valóban nagyon nagy bejelentések és áttörés előtt állunk, melyek mind idegen világokkal kapcsolatosak.

Az ugyanakkor kevésbé valószínű, hogy rég eltitkolt ufó technológiákat és ősi idegenek nyomait jelentenék be, vagy ismernék el, ahogyan a merészebb összeesküvés elméletek állítják.

Azonban gyakorlatilag bármi lehetséges, hiszen egy-egy napvilágra kerülő akta, vagy lejáró titkosítás majd feloldás tud időnként nagy meglepetéseket okozni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.