CímlapsztorikÉrdekes világ

Idegen invázió, sáskajárás és egy újabb világjárvány jön 2022-ben Baba Vanga szerint

Az 1996-ban elhunyt vak bolgár jósnő állítólagos 2022-es jóslatai az emberiség “tragédiáját” vetítik előre.

Baba Vanga a halála előtt számtalan megdöbbentő próféciát hagyott hátra az utókornak.

Több olyan jóslatát is számon tartják, melyek tűpontosnak bizonyultak, ezért merül fel évről évre, hogy az újabb jóslatai az emberiség jövőjéről milyen képet festenek.

Hirdetés

Baba Vanga számára a világraszóló hírnevet a 9/11-es amerikai terrortámadásról, valamint a Barack Obama elnökké választásáról szóló jóslatok hozták el.

Persze nem minden jóslata talált eddig be, ezért az alábbi listát tessék fenntartásokkal kezelni.

Mindenesetre az emberiségre sötétség és nyomor vár, ha megint valósnak bizonyulnak majd ezek a jóslatok.

A vak bolgár jósnő állítólag előre látta a covidot is, mert megbetegedések tömegéről számolt be, egy olyan kórságról, amit sokáig nem tud gyógyítani az emberiség.

Azonban a covid-járvány után egy másik vírus felbukkanását is megjósolta.

Még épphogy csak lábalunk kifelé a negyedik hullámból, a bolgár jövendőmondó szerint jövőre egy újabb járvánnyal kell szembenéznünk. Vanga jóslatai szerint egy szibériai kutatócsoport egy olyan – eddig jégbe fagyott– vírust fedez fel, mely az egész emberiségre veszélyt jelenthet.

Emellett ivóvíz krízis tombol majd a Földön a felmelegedés hatásai miatt, és amiatt, hogy a megmaradt vízkészletek jelentősen szennyezetté válnak.

Emellett sáskajárás fogja letarolni a Föld nagyobb vidékeit.

Ennél érdemes megjegyezni, hogy 2020 eleje óta valóban több helyen, köztük Afrikában és Amerikában is olyan sáskajárás zajlott le, amire soha nem volt példa, de még Egyiptomot is letarolták a rovarok.

Hirdetés

Baba Vanga szerint Indiában a hőmérséklet eléri majd az 50 Celsius-fokot, a sáskák pedig megtámadják a terméseket, hatalmas, az egész országra kiterjedő éhínséget okozva ezzel.

És végül Baba Vanga egy lehetséges földönkívüli invázióról is beszélt.

Vanga szerint az idegenek egy Oumuamua elnevezésű aszteroidát küldenek a Földre, hogy feltérképezzék és kutassák az emberi életet.

Számításai szerint eleinte ebből semmit sem fogunk észre venni, a dolgok azonban hamar rossz végre fordulhatnak.

Legtöbbünk természetesen azt reméli, hogy ezek a jóslatok vagy nem pontosan, vagy hamisak, vagy pedig soha nem valósulnak meg és mellélő velük a már elhunyt jósnő…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.