CímlapsztorikÉrdekes világ

II. Erzsébet átka pusztítja a királyi családot? Szürreális elmélet kering

Évekkel ezelőtti fotókon “üzent” II. Erzsébet?!

Ha ennek csak a fele igaz, az sokmindenre magyarázatot adhat…

I. Erzsébet egyik kedvenc színe a kék volt.

Hirdetés

A néhai királynőt gyakran lehetett látni kék outfitekben, és nem egyszer volt rá példa, hogy rokonai esküvőjén is ezt a színt választotta magának.

Bár a kék a higgadtságot, a nyugalmat jelképezi, egy újfajta teória szerint az egykori uralkodó kék szettjei mögött egy hátborzongató átok van, ami több családtagjának tönkrement házasságával is összefüggésbe hozható.

Köztudott, hogy II. Erzsébet és Fülöp herceg mindegyik gyermekének házassága zátonyra futott.

Egyetlen lányuk, Anna 1992-ben jelentette be, hogy 19 évnyi házasság után elválik Mark Phillipstől, majd ugyanebben az évben Károly és Diana hercegné is bejelentette, hogy külön utakon folytatják.

Ezzel azonban még nem ért véget az úgynevezett “annus horribilis” esztendő, hiszen András herceg is akkoriban közölte, hogy elválik Sára hercegnétől – Károly és Diana végül 1995-ben, András és Sára pedig 1996-ban írták alá a válási papírokat.

Na, de mi köti össze ezeket a válásokat, és mi köze ennek ahhoz a bizonyos átokhoz, amiről mostanában pletykálnak?

Ha megnézzük II. Erzsébetet mindhárom gyermekének esküvői fotóján, akkor feltűnhet nekünk egy igen érdekes hasonlóság.

A néhai királynő ugyanis mindig kéket viselt a boldog napokon.

Ez még önmagában nem is adhatna okot arra, hogy bármilyen rejtélyes dologra gyanakodnánk, de ha megnézzük, hogy az egykori uralkodó milyen ruhákat viselt a későbbi esküvőkön, akkor bizony végigfut a hátunkon a hideg.

Hirdetés

II. Erzsébet ugyanis többször nem jelent meg kék színekben egyetlen esküvőn sem:

Károly és Kamilla 2005-ös szertartására például egy halvány nude kosztümben jelent meg, Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén pasztellsárgát viselt, Harry herceg és Meghan Markle 2018-as szertartására pedig egy lime-zöld ruhát választott.

Félreértés ne essék, II. Erzsébet soha nem akarta volna, hogy bárkinek is kudarcba fulladjon a házassága a brit királyi családban, és valószínűleg a kék színnek sincs semmi köze az egészhez, de lássuk be, érdekes egybeesés, hogy pont azok a párok váltak el egymástól, akiknek az esküvőjén megjelent a legendás kék ruha.

Persze még sok víz fog lefolyni a Temzén, senki se tudhatja előre, hogy Vilmos herceg vagy Harry házassága örökké fog-e tartani.

Ha a jövőben bármelyikük is elválna a feleségétől, akkor be fog bizonyosodni, hogy II. Erzsébet ruhájának semmi köze nem volt a királyi család tagjainak házaséletéhez, és nincs is semmiféle átok.

Forrás: promotions.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!