CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Ijesztő „démont” rögzített kétéves unokája ágya mellett egy nagymama – videó

A fotó az egész világot bejárta, mindenki azt találgatja, hogy mi lehet rá a magyarázat. A túlvilági lények első perdöntő bizonyítéka lehet?

Azután szerelt fel egy kamerát, hogy megtudja, kihez beszél a kislány az éjszaka közepén…

lehet hogy jobb lett volna, ha nem teszi?

Hirdetés

Ezek után ugyanis senki sem fog nyugodtan aludni…

Hátborzongató volt, ami a fotón megjelent

A 41 éves Tory McKenzie halálra rémült, amikor meglátta, hogy mit vett fel a fia házában, az unokái – egy kétéves lány és egy héthónapos fiú – szobájában felszerelt mozgásérzékelős kamera. A nő a képeket egy paranormális jelenségekkel foglalkozó Facebook-oldalon osztotta meg, reménykedve, hogy ott valaki tud tanácsot adni neki.

A fotókon ugyanis egy „démonszerű” lény volt látható.

A brit bulvársajtóban megjelent beszámolók szerint a Las Vegas-i nő elmondta:

Sokkoló volt, amikor először láttam. Az első dolog, ami szemet szúrt, az a fején lévő szarvak voltak, rögtön arra gondolsz, hogy az ördög az, vagy egy démon.

A nő elmondása szerint kétéves unokája nem fél a lénytől, és estéként beszélgetni szokott vele, de egy este közölte vele, hogy „menj innen”. McKenzie állítja, hogy a fotókon látható alak nem lehet a fia, vagy fia élettársa, mert abban az időben mindketten aludtak

Mindenesetre a gyerekek már a szülők hálószobájában alszanak, miután látták a szobájukban álló valamiről készült képeket.

Világjelenség és rejtély a tudósok előtt is

A jelenség nem új, és valószínűleg idehaza is számos szülő be tudna számolni arról, hogy a fiatal csemetéje időnként látszólag a “semminek” beszél.

Ezzel kapcsolatban van egy jó kisfilm, ami kielemzi a jelenség lehetséges magyarázatait.

Hirdetés

vagyis azt, hogy a kisgyerekek valóban érzékelhetik-e a túlvilágot, beszélhetnek-e a halottakhoz, vagy láthatják-e a szellemeket?

Számos nyitottabb pszichológus van meggyőződve arról, hogy az úgynevezett képzeletbeli barát talán nem is annyira képzeletbeli, mint azt a tudomány ma gondolja…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.