CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Elton John igazságbeszéde: a Vatikán képmutatásból jeles – végre valaki kimondta?

Elton John ledobta az igazságbombát a Vatikánra, és magának, Ferenc pápának is „üzent”!

Kirobbanó Elton John-Vatikán háború

Papok és a katolikus egyház más lelkészei nem adhatják áldásukat azonos nemű párok kapcsolataira, illetve ha mégis így tesznek, az áldások érvénytelenek – foglalt állást a Vatikán, egész pontosan a Hittani Kongregáció nevű hivatal hétfőn.

A Ferenc pápa által is elfogadott állásfoglalás reagálásra késztette az LMBTQ-közösség egyik szószólóját, Elton Johnt is, aki a közösségi oldalakon képmutatásnak nevezte az egyházi közleményt, felemlegetve, hogy a Vatikán anyagi hasznot húzott a meleg énekes 2019-es életrajzi filmjéből, a Rocketmanből.

Hirdetés

Hogy utasíthatja el a Vatikán a melegházasságok megáldását, mert azok »bűnnek számítanak«, miközben boldogan profitál abból, hogy milliókat fektet be a Rocketman című filmbe, amely pont azt ünnepli, hogy hogyan találom meg a boldogságot a házasságomban Daviddel?

– írta a Twitteren az énekes Ferenc pápát is bejelölve.

A Vatikán filmes befektetéséről 2019 decemberében írt először a Corriere della Sera.

A lap szerint a Vatikán több mint négymillió euróval szállt be a Rocketman, illetve a Men In Black – Sötét zsaruk a föld körül című filmekbe.

Földönkívüliek és titkos ügyletek

Ez utóbbi pedig még a konteósok számára is igaz „csemege”.

Sokan gondolják ugyanis úgy, hogy ez bizonyíték lehet arra, hogy a Vatikán már évtizedek óta tud a földönkívüliek létezéséről és már készül is a társadalom és a hívek érzékenyítéséra.

Vagyis a végső felfedés, melyről bizonyos berkekben beszélnek, valóban meg fog történni még a mi életünkben.

A Vatikán már többször is tett lépéseket ez ügyben, papjaik és maga Ferenc pápa, de elődei, így II. János Pál pápa is pedzegette már, hogy Isten lehet, hogy nem csak az embert teremtette saját képmására…

A mostani kirobbanó botrány sokak szerint tovább rombolja a Vatikán amúgy is megkopott fényét…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.